Egyéb kategória

Szakácskönyvek, amikkel a konyha ördöge válhat belőletek

A főzés gyakorlat – és persze némi készség – kérdése, egy kevés alapismerettel és kreativitással, bátorsággal mindenkiből válhat konyha ördöge. De az alapok fontosak, ehhez mutatunk most kikerülhetetlen alapműveket.
vous - 2016.03.08.
Szakácskönyvek, amikkel a konyha ördöge válhat belőletek

Nigella

Elbűvölő a személyisége, közvetlensége és kedvessége. Élet- és ételszeretete hihetetlenül fiatalossá teszi. Az expressz receptektől az ünnepi fogásokig elképesztően gazdag a kínálata.

Zseniális időspóroló receptjei és egyszerű, mégis csodás gyors ételei tették igazán népszerűvé – joggal. Könnyed és szórakoztató, de emellett sokkal fontosabb, hogy pontos és jól kivitelezhető receptjei könnyen elkészíthetőek, nem okoznak csalódást, vagyis biztosan sikert aratnak, ami egy kezdő konyhatündérnek fontos szempont.

Ha kíváncsiak vagytok, melyik szakácskönyveket érdemes beszereznetek, látogassátok meg a Cookta oldalát, ahol más szuper receptekkel is megismerkedhettek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.