Egyéb kategória

Tévhitek, melyek tönkreteszik a párkapcsolatotokat

Gyönyörű hercegnőként várjuk a hercegünket, aki fehér lovon vágtat értünk, szerenádba foglalt szerelmi vallomást ejt az ablakunk alatt, majd az első csók után egybekelünk, és boldogan élünk, míg meg nem halunk.

vous - 2016.03.03.
Tévhitek, melyek tönkreteszik a párkapcsolatotokat

Ilyen egy igazi romantikus szerelmi történet – a mesékben. A valóságban viszont nincs nagykönyv, nincsenek alapszabályok, csak nyers tények és tapasztalatok. Nagyjából ismerjük már a pasitípusokat, a reakciókat, de még mindig nincs egy biztos képlet a boldog, végtelen, mesébe illő párkapcsolatra.

Létezik néhány tévhit a kapcsolatok terén, amit jobb, ha inkább meg sem hallgattok. Megmutatom, melyek ezek.

A házasság után minden megváltozik

Elég sok tévhit kering a házasságról, ráadásul egy-kettő meglehetősen rémisztő. Néhányan úgy mesélnek róla, mintha a gyűrű egy mágikus átalakító eszköz lenne, ami a tündérmesét egy rút világgá alakítja. Érdemes átgondolni, hogy az mennyire normális, ha valakivel, akit jól ismertek egy nap összekötitek az életeteket és másnapra minden megváltozik. Akkor az a kapcsolat az elején sem volt rendben.

Forrás:
giphy.com

Könnyű jó kapcsolatban lenni

Megtaláltátok a tökéletes párotokat, akivel még szerelembe esni is könnyedén, gördülékenyen ment. Ugyanúgy gondolkodtok, keltek, fekszetek, mások pedig irigykednek, mert minden úgy zajlik, mint a korábban említett mesékben. Ti is tudjátok, hogy ez nem így van. Mindig lesznek mélypontok, nehézségek, viták, félreértések, ahol igenis küzdeni kell és kitartani.

Forrás:
giphy.com

Szándékos megbántás

Hihetetlen, de a legtöbb párkapcsolati hibát nem szándékosan követik el az emberek a párjuk ellen, ahogyan a legtöbb hazugságot is a másik védelme miatt találjuk ki. Ezekben az esetekben a legnagyobb ok a tanácstalanság, nem pedig az ördögien rossz szándék.

Forrás:
giphy.com

Aki szeret, velünk marad, bármi történjen

Ez a mítosz a legveszélyesebb, hiszen a szeretetnek is vannak szintjei. Nyugtázva, hogy a szeretet mindent legyőz, képesek vagyunk elengedni magunkat. Arra viszont nem gondolunk, hiába a rózsaszín köd, a párunk egy idő után megunhatja a lustaságot és az igényességünk eltűnését. Mindennek van határa, a szerelemnek is. Ne tegyük próbára a kényelem miatt!

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.