Intim

Vicces, mikre kíváncsiak a pasik a nők vaginájáról

Azt hihetnétek, hogy a srácoknak a világ közepe önmaguk és a saját péniszük, pedig nem. A férfiakban is rengeteg megválaszolatlan kérdés van a nagy női misztikum, a Bermuda-háromszög kapcsán. Nekik a női szeméremdomb csak rejtély a köbön, amit tudat alatt szeretnének megérteni és megfejteni.

vous - 2021.12.26.
Vicces, mikre kíváncsiak a pasik a nők vaginájáról

A Women's Health magazinnak megnyíltak a férfiak, és elárulták, több mindenre is kíváncsiak, ami a női nemi szervvel kapcsolatos. Ki gondolta volna, hogy az örömszerzésen túl még ilyen gondolatok is megfordulnak a fejükben?

Ben például szívesen átkerülne a másik oldalra:

Én már egy csomószor gondoltam arra, milyen lenne, ha hüvelyem lenne. A nők még soha nem gondoltak arra, milyen lehet a szex pénisszel?

Ian a klasszikus kérdéskörrel küzd:

Milyen gyakran színlelnek orgazmust a nők? És ha már témánál vagyunk, miért teszik ezt? Hogy azt éreztessék, jó munkát végeztünk, vagy valami más miatt?

Phil túlságosan kitárulkozott:

Észrevettem, hogy a punci érzékeny. Hogyan borotválják így meg? Mintha bombát kerülgetnének? Én így érzem, mikor a heréimet borotválom.

Jay a nők önkielégítési szokásaira volt kíváncsi:

Milyen gyakran nyúlnak magukoz a nők? Én legalább napi egyszer.

Drew úgy tűnik, nem tette még túl magát az exén:

Én az excsajomtól kérdezném meg, miért mondta azt, hogy csináljam, ahogy akarom, ez nem olyan nagy dolog, majd mikor elkezdtem csinálni neki, akkor mérges lett?

Cameronnak pedig innen is üzenjük, hogy túlparázza a méretproblémát:

De most tényleg: mennyire számít a pénisz mérete?

Ti mit kérdeznétek a pasiktól?

Címkék: #férfiak #nők #punci
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!