Intim

Apró dolgok, amiket soha ne csináljatok szeretkezés előtt!

A nők képesek bármit megtenni azért, hogy az összebújás tökéletes legyen. Pikáns fehérneműt vásárolnak, illatos testpermettel fújják be magukat és vagy ezerféle krémmel kenegetik magukat, hogy mindenhol pihe-puha legyen a bőrük. Azonban akad néhány olyan apróság, amire minden nőnek érdemes lenne odafigyelni a nagy pillanat előtt!

vous - 2022.03.26.
Apró dolgok, amiket soha ne csináljatok szeretkezés előtt!

Ne vegyetek be antihisztamint

Az antihisztamin enyhíti az orrdugulást és kiszárítja a nyálkahártyát. A kiszárítás azonban más testrészekre is kihat, különösen a hüvelyre – mondja Nicole E. Williams, nőgyógyász.

Ne vigyétek túlzásba a koktélokat

Tény, hogy az alkoholfogyasztás egy bizonyos szintig fokozza a nemi vágyakat, ám egy ponton túl az élvezet rovására is mehet. Mivel az alkoholtól depresszívebbek lehetünk, ezért előfordulhat, hogy a nagy öröm mégsem lesz olyan nagy.

Forrás:
Giphy.com

Csak óvatosan a csípős ételekkel

A csípős ételek rossz hatással lehetnek a lenti ízekre és illatokra. Sőt, a szupercsípős ételek, mint például a jalapeño puffadást és nem kívánt gázokat is eredményezhetnek.

Objektum doboz

Ne hagyjátok az utolsó pillanatra a szőrtelenítést

Ha borotvát ragadnátok, akkor mindenképpen hagyjátok pihenni a bőrötöket legalább egy napig, hogy legyen ideje a gyógyulásra. A borotválkozás ugyanis lehámlasztja a bőr felső rétegét, így a terület sokkal érzékenyebb lesz. Ezen kívül irritálhatja a szőrtüszőket, melynek következtében rózsaszín kidudorodások jelenhetnek meg. Szóval ha lehet, ne az utolsó pillanatba jusson eszetekbe a szőrtelenítés!

Forrás:
Gurl.com

Étel előjátéknak? Csak óvatosan!

Oké, hogy a csokiöntet nagyon finom, és akár dögös is lehet, de hogy üzemel síkosítóként? Hát, nem túl jól! Ha ugyanis olyan ételt használtok erre a célra, amiben cukor van, akkor csak óvatosan, mert ezek gyakran gombás fertőzéseket is okozhatnak.

Objektum doboz

Címkék: #nők #párkapcsolat
Ajánlott cikkek