Egyéb kategória

A Spotlight lett a legjobb film!

A 88. Oscar-díj-átadó gála legjobb filmje a Spotlight – Egy nyomozás részletei lett.

vous - 2016.02.29.
A Spotlight lett a legjobb film!

A legjobb film díját a Spotlight – Egy nyomozás részletei kapta meg. Maga mögé utasítva a Mentőexpedíciót és A visszatérőt is, ami Leonardo DiCapriónak elhozta élte első Oscar-díját.

Forrás:
afp

A Spotlight igaz történeten alapul és egy bostoni újság oknyomozó riportereinek munkáját követi nyomon. A Boston Globe új főszerkesztője arra utasítja munkatársait, hogy járjanak utána egy régóta szőnyeg alá söpört ügynek: egy helyi pappal szembeni gyerekmolesztálási vádnak. A csapat éveken keresztül minden erővel titkolt, megrázó tények nyomára bukkan, amit pedig találnak, megrázza és megváltoztatja őket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.