Egyéb kategória

Ínycsiklandó kaja-kalapokat készít egy ausztrál srác

Phil Ferguson fenekestül felforgatta azt az állítást, hogy a kajának a tányéron a helye. Az ausztrál művész ugyanis úgy gondolja, az ételek elférnek az emberek fején is.
vous - 2016.02.26.
Ínycsiklandó kaja-kalapokat készít egy ausztrál srác

Még szerencse, hogy nem szó szerint érti, Phil ugyanis azzal vált híressé, hogy étel formájú sapkákat köt, elvégre miért ne hordhatnánk egy pizzaszeletet vagy palacsintát a fejünkön, nem igaz?! A dolog teljesen random indult, a The Adventure rajzfilmből vette az ötletet, ahol az egyik szereplőn olyan sapka van, ami körülöleli a fejét, és medvekülsőt ad neki.

A horgolás először hobbinak indult, hogy új barátokat szerezzen idegenként egy új városban, mára azonban olyan ismert sztárok követik Instagramját, mint Joe Jonas vagy a botrányos Miley Cyrus. És bár igaz, hogy a kajás kötött sapkáival lett híres, nem csak guszta ételeket kötött.

Eleinte kaktuszt és sebtapaszt kötöttem fejre, de valamiért az ételeket imádták az emberek, így elmentem abba az irányba

vallotta a Hello Gigglesnek a 23 éves melbourne-i színész. Ezt én kicsit bánom, mert a sokrétűség híve vagyok, de tény, hogy a kajás sapkák igazán formabontó darabok, és nem lehet nem imádni őket, és tuti nem hagynátok el. Ti melyiket vennétek fel?