Egyéb kategória

Így lesz egy ruhából sokkal több – Ismerjétek meg a végtelenségig variálható ruhákat!

Egy ruha, amit minden alkalomra fel tudtok venni? Egy ruha, ami végtelenül variálható? Hát nem hangzik eszméletlen vonzónak? Nos, a jó hír, hogy LÉTEZIK!

vous - 2017.07.01.
Így lesz egy ruhából sokkal több – Ismerjétek meg a végtelenségig variálható ruhákat!

A variálható strandruha

Olyannyira, hogy ezt az eszmét több vonalon is kipróbálták. Például a The Undress névvel futó páros egy olyan ruha megvalósítására gyűjt a Kickstarter oldalán, aminek a variálhatósága még hasznos is. 

Amellett ugyanis, hogy a ruha jól mutat magában, strandruhaként és felsőkkel kombinálva is, megoldja a strandolás legkínosabb problémáját: hogyan öltözzünk át nyilvános helyen diszkréten? De nézzétek csak meg a videót, hogyan néz ki a dolog!

Objektum doboz

A koszorúslányok mentsvára: ruha variálható felsőrésszel

Az Infinity és még sok más néven futó végtelenségig variálható ruha azonban életmentő lehet, főleg, ha valahol előírás a hasonló dress code. Tipikus ilyen eset az esküvő, ha koszorúslányként vagytok rá hivatalosak. A ruhák hossza választható: rövidebb vagy maxi, a felsőrészt pedig két csíknyi anyagrésznek köszönhetően a végtelenségig variálhatjátok.

Objektum doboz

Alább megtaláljátok szinte az összes hajtogatás mikéntjét:

Objektum doboz

A póló és a hajgumi esete

Szintén a variálhatóságra játszik ez a köríves anyag, amibe bele tudtok bújni, majd hajgumival és egyéb kiegészítőkkel tudjátok variálni. Bámulatos!

Objektum doboz

Az átalakuló strandszoknya  

Egy sima strandszoknya is átalakulhat felsővé, ruhává, ha van kettő kötős vége. Na meg egy kis fantáziátok, hogy hogyan használjátok.

Objektum doboz

Csak egy kendő – vagy mégsem?

A variálhatóságot egy szimpla strandkendővel is kipróbálhatjátok, ha nem akartok konkrét variálható ruhadarabra beruházni. Ehhez néha csak egy karkötő is elég, ha unjátok a klasszikus szabúsú ruháitokat, és kipróbálnátok valami mást.

Objektum doboz

Férfiingből női ruha? Simán! – Kipróbáltam a neten keringő trükköket

Férfiingből női ruha? Simán!

,,Az internet sötét és kevésbé sötét bugyrai telis-tele vannak kreatív ötletekkel. Sokszor csak néhány hozzávalóból szuper lakásdekort, ruhát vagy kiegészítőt készíthetünk. Bevallom: évek óta szemezgettem a jól ismert „férfiingből női ruhát”-trükkökkel, de sosem hittem, hogy a végeredmény valóban jól tudna mutatni. Tévedtem! Egy kis kreativitással, türelemmel és néhány DIY-videó segítségével tényleg szuper szettek születhetnek."

Nézzétek meg Nóri inges szettjeit itt!

Ajánlott cikkek