Egyéb kategória

Meztelenkedéssel és játékokkal szeressétek meg a testeteket!

Nagy valószínűséggel ti is éltetek már át olyan időszakot az életetekben, mikor meglehetősen negatív véleményetek volt a testetekről. Most néhány hasznos tanáccsal segítünk nektek abban, mik azok a kis lépések, melyek túllendítenek ezen a borúlátó korszakon.
vous - 2016.02.24.
Meztelenkedéssel és játékokkal szeressétek meg a testeteket!

A szürke, rohanó világ sajnos nem ad túl sok teret annak, hogy saját magatokra kellő időt fordíthassatok és megszerethessétek a testet, amiben éltek. Megannyi modell tökéletesre retusált fotója köszön vissza az újságok címlapjáról, melyek azt sugallják, nektek is hasonlóképpen hibátlan alakkal kellene rendelkeznetek. A valóság azonban az, hogy pálcikaemberek helyett hús-vér nők és férfiak járnak az utcán – köztük mi is –, így igenis szükség van arra, hogy mindenki elégedett legyen önmagával és pozitívan vélekedjen a saját testéről.

Annak érdekében, hogy el tudjátok fogadni önmagatokat, bizony rengeteg időt, energiát és türelmet igénylő folyamaton kell átesnetek. Nem elég egy nap eldönteni, hogy mától magabiztosan felvállaljátok a testeteket, bizonyos lépéseket meg kell tenni a szent cél érdekében.

Forrás:
pixabay.com

Készüljetek fel, nem lesz könnyű nap mint nap optimistának maradnotok, az úton lesznek akadályok, melyeket meg kell ugranotok. A folyamat elején azt tanácsoljuk, hogy mindig tartsatok magatoknál egy listát, mely emlékeztet titeket arra, hogy milyen apró lépéseket tudtok tenni végső célkitűzésetek minél könnyebb elérésében. És hogy mik legyenek ezek? Íme:

1. Hessegessétek el a negatív gondolatokat!

A pesszimista gondolatok mindenki fejében ott bujkálnak, egyszerűen elkerülhetetlenek. Gondoljatok bele, nem csak nektek vannak ilyesfajta képzeteitek. Biztos az anyukátoknak, a szomszédoknak, sőt valószínűleg még magának Beyoncénak is meg kell birkóznia ezekkel egy-egy borongós napon. Ennek ellenére nem szabad engedni, hogy hatással legyen a napotokra, ne fókuszáljatok rá, ha mégis észreveszitek, hogy ártalmas gondolataitok támadtak, egyszerűen csak koncentráljatok másra!

2. Viseljetek számotokra megfelelő méretű ruhákat!

Fogadjátok el, hogy nem mindenki 34-es méret, találjátok meg és hordjátok a hozzátok passzoló ruhákat; sokkal jobb lesz tőle a közérzetetek, amivel nem csupán a kedvetek lesz jobb, de a magabiztosságotok is csak nőni fog.

3. Készítsetek minél gyakrabban szelfit!

Nem kell őket kötelezően kiposztolni, elég, ha néha-néha visszanézitek őket, hiszen egy jó kép kellő önbizalmat tud adni. Ha már képeket nézegettek, olvassátok vissza a pozitív kommenteket, amiket mások írtak rólatok, hatalmas magabiztosság-löketet lehet ezzel elérni.

Forrás:
pixabay.com

4. Kérdezzétek ki a barátnőiteket!

A figyelmetekbe ajánlok egy nagyon jó játékot, ami nemcsak a lelketeket ápolhatja, de szuper közösségformáló ereje is van. Üljetek körbe a barátnőitekkel, a feladatotok pedig az lesz, hogy mindenki mondjon egy külső és belső tulajdonságot a másikról, amit nagyon szeret és csodál az adott félben. Meglepő dolgokat hallhattok, olyanokat is akár, amik számotokra említésre sem méltóak, pedig kiderülhet, hogy a barátnőtök pont azt a tulajdonságot szívleli bennetek. Hajrá, lányok, játékra fel!

5. Meztelenkedjetek minél többet!

Lehet, hogy először furcsának hangzik, de minél gyakrabban tanulmányozzátok magatokat ruha nélkül, annál könnyebben észrevehetitek azokat a vonásokat, melyek felett eddig lehet, hogy elsiklottatok, pedig garantáltan nőiesek és szexik. Ha a párotokkal szerelmeskedésre kerül a sor, ne legyetek sötétben és ne takargassátok magatokat, ha észreveszitek, hogy a párotok mennyire bálványoz titeket, muszáj lesz nektek is felfedezni a saját testetek szépségeit.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.