Egyéb kategória

„Életmentő, hajmentő és önvédelmi fegyver is egy helyen” – 5 dolog, ami jó, ha a táskátokban lapul

Egy női táska leginkább a budai Feneketlen-tóhoz hasonlítható. Amit egyszer belerakunk, nehezen vagy épp sosem látjuk viszont. A sok kacat mellett azonban jó, ha néhány hasznos dolog is lapul a kedvenc szütyőnkben. Nagytakarítás ma a nap témája, a VOUS-lányok pedig segítenek, hogyan tisztítsátok meg a kedvenc táskátokat és miket tegyetek bele vissza – azonnal!

vous - 2016.02.23.
„Életmentő, hajmentő és önvédelmi fegyver is egy helyen” – 5 dolog, ami jó, ha a táskátokban lapul

Inspiráló könyv

Akármilyen kedvem van, mindig jól jön. Legyen esős idő, melankólia, kicsattanó jókedv vagy csak tudásszomjas hangulat, ezek mindig feltöltenek.

– javasolja a fotósunk, Zsófi. Ha nem tudjátok, mit válasszatok, nézzétek meg Linda bakancslistáját, amit bevállalós könyvmolyoknak írt!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Hajegyenesítő

Gondoljatok bele, hogy el tudja rontani a napotokat, amikor odakint esik-fúj, és hiába az ernyő a hajatok katasztrófa lesz. Lehet, sőt másnak biztosan nem fog feltűnni, hogy nem szögegyenes a hajatok, de nektek akkor is jobb érzés lesz, hogy a hősötök ott lapul a táskátokban.

– mondja Emcsi, aki szerint egy hajegyenesítő életmentő, hajmentő és önvédelmi fegyver is egyben.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Ápoljátok kedvenceiteket rendszeresen!

  • Hetente egyszer mossátok át a táskátokat szappanos szivaccsal!
  • Mindig tömjétek ki a táskátokat, amikor épp nem használjátok!
  • Soha ne hagyjátok a napon!
  • Tüntessétek el a nem kívánatos szagokat egy kinyitott csomag sütőporral!

Paprikaspray

Apropó, önvédelem. Nina pont ehhez ajánl nektek egy szuper dolgot, ami muszáj, hogy a táskátokban lapuljon!

Mindig ott lapul a táskában az önvédelmi spray, amit még a mamámtól kaptam, mikor Budapestre költöztem. Bár szerencsére eddig nem kellett használnom, azért ha éjszaka egyedül sétálok haza, biztonságérzetet ad. Ki tudja, lehet, hogy egyszer még jól fog jönni!

Forrás:
Kerepeczki Anna

 

A szezon must-have darabjai

Vannak a cipőmániások. Vannak a táskamániások. És azok, akik mániásan gyűjtik a cipőket ÉS a táskákat is. Azoknak, akik minőségi és egyedi darabokra vágynak, érdemes szétnézniük a magyar táskatervezők kínálatában is. Itthon ugyanis olyan szakemberek alapítottak az elmúlt években saját márkát, akik nemcsak minőségi, hanem gyönyörű darabokat készítenek. Eszter három tervezővel beszélgetett, amit ide kattintva elolvashattok.

Telefontöltő

Eszter szerint egy táska elengedhetetlen kiegészítője a mobiltöltő.

Egy neonomádnak ezt nem is kell magyarázni.

– indokolja ajánlását. Nem tudjátok, mi az a neonomád? Ide kattintva megtudhatjátok!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Parfüm

Korábban már meséltem nektek a parfümszeretetemről, így nem meglepő, hogy szerintem jó, ha mindig van nálatok egy csepp luxus, amivel pillanatok alatt üdévé varázsolhatjátok magatokat!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Teszteljétek, mennyire ismeritek a VOUS-lányokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.