Egyéb kategória

Ezzel a trükkel még több hangulatjel lehet a telefonotokon

Képtelenek vagyunk egy percre is lerakni a telefonunkat, állandó beszélgetés és chatelés jellemzi az életünket, aminek főszereplője a sok hangulatjel. Tuti, hogy nektek is van pár kedvencetek, de nem untátok még meg őket?
vous - 2016.02.13.
Ezzel a trükkel még több hangulatjel lehet a telefonotokon

A hangulatjeleknél jobban talán semmi nem mutatja azt, éppen hogyan érezzük magunkat. Szerintem nektek is vannak olyan kedvenc hangulatjeleitek, amiket szívesen használtok. Például a sírva nevetős, simán vigyorgós, mosolygós, puszit küldős emojik vagy éppen a szív ötven árnyalata. Már én is rengeteget gondolkoztam azon, hogy mindig a megszokott hangulatjeleket használom, pedig van több mint kétszáz az iPhone billentyűzetében. Egy trükkel viszont még tovább növelhetitek az emojik számát. Figyeljetek csak!

Forrás:
giphy.com

Ehhez nem kell mást tennetek, csak a telefonotokon – természetesen akkor, ha iPhone-otok van – a Beállításoknál az Általános ponton belül megkeresni a Billentyűzetet. Majd továbbhaladva a Billentyűzetekre kell kattintani, azon belül pedig az Új billentyű hozzáadására. Keressétek meg a japánt, és válasszátok a Kana billentyűzetet. Ezután, ha éppen írtok valakinek, akkor a kis földgömb ikonon kell nyomva tartanotok az ujjatokat és a japán írásra kattintani. Látni fogtok egy emotikont, ami így néz ki: ^_^. Nyomjatok rá, és a megjelenő kis ablakban görgetve válogathattok az új emojik között.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.