Egyéb kategória

Hatalmasat nőtt Gwyneth Paltrow lánya, igazi szépség lett belőle

A sztárcsemeték szinte egy nap alatt öregednek egy évet. Hihetetlen, de Gwyneth Paltrow kislánya, Apple már 11 éves, és elképesztően hasonlít világhírű édesanyjára.
vous - 2016.02.08.
Hatalmasat nőtt Gwyneth Paltrow lánya, igazi szépség lett belőle

Írtam már nektek arról, hogy sok híresség választ furcsa keresztnevet a gyerekének. Gwyneth Paltrow pedig az egyik első volt, aki érdekes nevet választott gyermekének. Bár a színésznő lányának neve angolul hangzik igazán furcsán, hiszen az Apple-ről akaratlanul is a márkára gondolunk, pedig az Alma igazán szép név.

Hiába a híres apuka, Chris Martin, a 11 éves Apple megszólalásig hasonlít színésznő anyukájára. Gwyneth a hétvégén Instagram-oldalán osztott meg egy közös képet gyermekével, és mint két tojás, úgy hasonlít egymásra anya és lánya. Már csak az a kérdés, hogy Apple apukája vagy anyukája tehetségét örökölte-e.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.