Egyéb kategória

Úgy tűnik, a pasik nem szeretik, ha egy nő vicces

Lassan már annyi előítélet van a földön, hogy a bolygó sem bírja el. Kezdve azzal, hogy a szőkék buták. Erre pedig még csak rátesznek egy lapáttal a szőke nős viccek, meg azok a hollywoodi filmek, amikben a leghisztisebb főszereplők általában mind szőkék. De mi a helyzet a többi téves megállapítással? Mondjuk azzal, hogy a vicces nők nem vonzóak?

vous - 2015.09.13.
Úgy tűnik, a pasik nem szeretik, ha egy nő vicces

Egy új kutatásban megállapították, hogy azok a férfiak, akik képesek megnevettetni a nőket, sokkal nagyobb hatást érnek el. Fordított esetben viszont a vicces nők nem arattak ekkora sikert a férfiaknál. Nem kelendőek a vicces lányok? Nem elég vonzóak?

Hagyományosan a férfinak kell udvarolnia, mint ezt jól tudjuk, bár a nők szerepe jelentősen megváltozott a társadalomban, éppen ezért nem lehet előre tudni, hogy egy nő és egy férfi hogyan fog viszonyulni egymáshoz. Mind a nők, mind a férfiak hajlamosak humorral kezelni a helyzeteket.

Forrás:
Pixabay

Csupán annyi a különbség, hogy míg a férfiak arra használják a humort, hogy kicsit oldottabbá tegyék a hangulatot, szórakoztassanak és hízelegjenek, a nők nem próbálják ilyen módszerrel javítani a hangulatot, hanem kinevetik a férfi viselkedését.

Egyetértettek abban is, hogy vannak bizonyos sztereotípiák azzal kapcsolatban, hogy milyennek kell lennie egy nőnek és egy férfinak. Sőt az is kiderült, hogy a férfiak nem értékelik a humort egy romantikus partnerben. De ha egy férfi és egy nő együtt nevet, akkor már más a helyzet, így sokkal jobban fognak érdeklődni a másik iránt.

Mit gondoltok erről?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.