Ha valamikor, akkor ma engedhettek a csábításnak és belekanalazhattok a finomságba, ami mindig ott van nekünk – legyen szó szerelemről, vizsga előtti stresszről vagy borzalmas szakításról. Ezzel a 10 giffel kívánunk nagyon boldog Nutella-napot mindenkinek!
A pillanat, amire megéri várni
Ez nem hobbi, hanem életérzés
Vannak napok, mikor komolyabb beavatkozásra lenne szükség
Egy nehéz nap után így érezzük magunkat
A világ legcsinosabb szettje
A látvány magáért beszél
A pillanat, mikor rájöttök, hogy elfogyott a Nutella
A pillanat, mikor rájöttök, hogy még van egy kicsi a rejtekhelyeteken
A pillanat, mikor tudatosul bennetek, hogy mindjárt belekanalaztok
A mai vacsorátok
Így készíthettek otthon saját Nutellát:
Hozzávalók:
Elkészítés: A mogyorót egy száraz serpenyőben megpirítjuk folyamatosan rázogatva, hogy egyik oldal se égjen meg. Konyharuhára öntjük, és ledörzsöljük a barna héját. Aprítóba tesszük, és krémessé őröljük. Hozzáadjuk a vajat, a kakaóport, a cukrot, a csipet sót, és 2-3 perc alatt krémesre keverjük.
Közben gőz fölött összeolvasztjuk a kétféle csokoládét, és a mogyorós masszához adjuk, tovább mixeljük, amíg tökéletesen elkeveredik.
Üvegbe töltjük, érdemes hűvösebb helyen tárolni, fogyasztás előtt szobahőmérsékleten hagyni, hogy kenhetővé lágyuljon.
Ebből a mennyiségből kb. 500 ml-es üvegnyi csokis mogyorókrém lesz.