Egyéb kategória

Hugh Jackman szívszorítóan szépen nyilatkozott a családjáról

Ha van színész, akit nem csak a megnyerő külseje miatt kedvelünk, az Hugh Jackman. Sosem hallani rosszindulatú pletykát róla, annak ellenére, hogy viszonylag sokszor beszél a családjáról. Ám nem úgy, ahogyan most tette.
vous - 2016.02.03.
Hugh Jackman szívszorítóan szépen nyilatkozott a családjáról

A Budapesten szelfiző színész Ellen DeGeneres vendége volt, ahol annyira kedvesen és humorosan mesélt a családjáról, hogy az egész világot elvarázsolta. A színész és felesége már 20 éve házasok, ennek kapcsán mesélt arról, hogyan ismerkedett meg a szintén színész Deborra-Lee Furness-szel.

Kezdő színész voltam, amikor először találkoztunk. Ő már akkor sztár volt. A stáb összes férfitagja odáig volt érte, persze én is, de valahogy úgy alakult, hogy sosem beszéltünk, nem szóltam hozzá.

Forrás:
John Sciulli / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Hugh Jackman hozzáteszi, hogy valójában akkor épp járt valakivel, ezért sem kereste Deborra társaságát. Majd egy céges bulin a színésznő odalépett hozzá és megkérdezte, haragszik-e rá, vagy mi az oka, hogy kerüli. Hugh ekkor bevallotta neki, hogy valójában odáig van érte. Így kezdődött az ő love storyjuk.

Ő a legjobb dolog az életemben. Minden akkor kezdődött, amikor megismertem, nagyon hálás vagyok, hogy ő a feleségem. Mindent együtt csinálunk, már 20 éve.

A párnak két gyermeke van, a 15 éves Oscar Maximilian és a 10 éves Ava Eliot. Jackman arról is mesélt, a fia sokszor azzal csajozik, hogy az ő apukája a Farkasember. Előfordult, hogy édesapja aláírásával hódított meg egy lányt.

Ajánlott cikkek