Egyéb kategória

Hugh Jackman szívszorítóan szépen nyilatkozott a családjáról

Ha van színész, akit nem csak a megnyerő külseje miatt kedvelünk, az Hugh Jackman. Sosem hallani rosszindulatú pletykát róla, annak ellenére, hogy viszonylag sokszor beszél a családjáról. Ám nem úgy, ahogyan most tette.
vous - 2016.02.03.
Hugh Jackman szívszorítóan szépen nyilatkozott a családjáról

A Budapesten szelfiző színész Ellen DeGeneres vendége volt, ahol annyira kedvesen és humorosan mesélt a családjáról, hogy az egész világot elvarázsolta. A színész és felesége már 20 éve házasok, ennek kapcsán mesélt arról, hogyan ismerkedett meg a szintén színész Deborra-Lee Furness-szel.

Kezdő színész voltam, amikor először találkoztunk. Ő már akkor sztár volt. A stáb összes férfitagja odáig volt érte, persze én is, de valahogy úgy alakult, hogy sosem beszéltünk, nem szóltam hozzá.

Forrás:
John Sciulli / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Hugh Jackman hozzáteszi, hogy valójában akkor épp járt valakivel, ezért sem kereste Deborra társaságát. Majd egy céges bulin a színésznő odalépett hozzá és megkérdezte, haragszik-e rá, vagy mi az oka, hogy kerüli. Hugh ekkor bevallotta neki, hogy valójában odáig van érte. Így kezdődött az ő love storyjuk.

Ő a legjobb dolog az életemben. Minden akkor kezdődött, amikor megismertem, nagyon hálás vagyok, hogy ő a feleségem. Mindent együtt csinálunk, már 20 éve.

A párnak két gyermeke van, a 15 éves Oscar Maximilian és a 10 éves Ava Eliot. Jackman arról is mesélt, a fia sokszor azzal csajozik, hogy az ő apukája a Farkasember. Előfordult, hogy édesapja aláírásával hódított meg egy lányt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.