Egyéb kategória

Megmutatta újszülött kisfiát a One Direction énekese

Megszületett Louis Tomlinson, a One Direction tagjának első gyermeke, amit egy hihetetlen menő fotóval tudatott a nagyvilággal.
vous - 2016.01.28.
Megmutatta újszülött kisfiát a One Direction énekese

Január 22-én született meg a 24 éves Louis Tomlinson és Briana Jungwirth első gyermeke. Rajongók milliói várták, hogy megmutassa gyermekét, akinek a neve egyelőre nem tisztázott. A középső neve Reign, bár Louis Twitter-bejegyezése után elbizonytalanodtunk.

Freddie Tommo. Csupány ennyit írt közösségi oldalára. Nem tudjuk eldönteni, hogy csak vicces kedvében volt-e az énekes vagy elsőszülött fia tényleg a Freddie nevet kapta. Louis egy képet is megosztott a babáról, amin szintén Freddie néven említi.

Bemutatom a kisfiamat, Freddie-t!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.