Egyéb kategória

A legnagyobb ékszerparák, amiktől minden nő sikítani tud

Egy új ékszer, legyen akár bizsu, mindig boldoggá tesz, mert tökéletes kiegészítő, ami feldobja a legegyszerűbb szettet is. Mindegy, hogy milyen rossz kedvetek van, a kedvenc darabotok olyan, mint egy kabala. Ha rajtatok van, segít és szerencsét hoz. Igazi megmentő. Jobb esetben.
vous - 2016.01.22.
A legnagyobb ékszerparák, amiktől minden nő sikítani tud

Vannak pillanatok, mikor az ékszer is sírba visz, megőrjít, mintha nem lenne elég, hogy meg kell küzdenetek reggelente a mit vegyek fel?” szindrómátokkal és a kezelhetetlennek tűnő hajatokkal, olykor még az elkerülhetetlennek tűnő bizsunyomor is társul ezekhez a női kínokhoz. Össze is gyűjtöttem néhány ékszer-parát, ami biztosan ismerős lesz nektek is!

Bújócskázó bizsuk

Forrás:
pixabay

Amikor pontosan tudjátok, melyik darabot szeretnétek hordani aznap, de egyszerűen nem találjátok. Jó, tény és való, hogy nem uralkodik katonás rend a bizsus részlegeteken, ám mégsem létezhet, hogy ilyen könnyen elvesszen egy pár fülbevaló?! Ilyenkor elhatározzátok, hogy készítetek egy ékszertartót, ám valahogy mindig oda lyukadtok ki, hogy a következő kérdést mormogva járkáltok a lakásban: hol lennék, ha fülbevaló lennék?

Kinek nincsen párja…

A legeslegrosszabb dolog, ami megtörténhet veletek. Megtaláljátok, de csak az egyik felét. Ez jobban fáj, mint ha egyiket sem találtátok volna meg.

Szökevényesdi

Leesik, kiesik, kipottyan, beakad. Reggel még rajtatok volt, estére már egy fülbevalós füllel néztek a tükörbe. Ez főleg a téli szezon gyakori jelensége, a hosszú haj és a sál elképesztő mennyiségű ékszert tud felzabálni. Tény, ilyenkor vagyok a legboldogabb is: mikor fél óra sírás után véletlenül megtalálom a hiányzó darabot a hajamban.

Nem jó

Sehogy se jó. Ez a „mit vegyek fel?” szindróma második felvonása. Álltok a tükör előtt, és cserélgetitek az ékszereket. Valami valamivel nem passzol. A végkimenetel egyértelmű: vennetek kell még egy darabot, hogy ne legyen még egy ilyen reggeletek. Ezzel az outfittel.

Rohad

Sajnos a bizsuk esetében ez gyakran így van. A nem igazi ékszerek hamar tönkremennek, elkopnak, és ezt leginkább onnan tudjátok, hogy árad belőlük a kellemetlen szag. Hiába a parfüm, a tisztítás, különféle kencék, a végeredmény ugyanaz: kell egy új darab.

Benneteket mi idegesít a legjobban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.