Egyéb kategória

Mert varázslat nem létezik! – 4 bűvésztrükk, 4 megfejtés

A bűvésztrükkökben az a legjobb, hogy utána percekig azon gondolkozunk, vajon hogyan csinálhatta. Habár nem mindenki szeretné tudni az igazságot, hiszen oda lenne a varázslat, pár trükk mégis lelepleződött.

vous - 2021.01.19.
Mert varázslat nem létezik! – 4 bűvésztrükk, 4 megfejtés

Ha nem szeretitek, amikor a kedvenc sorozatotokat spoilerezik, akkor most se olvassatok tovább, hiszen pár bűvésztrükk lelepleződik. Azon gondolkodtatok már, hogy a bűvészeknek miért van mindig egy csinos segítője? Nos, a válasz nagyon egyszerű: azért, hogy a hölgy bája és szépsége még inkább elterelje a figyelmet a turpisságról. Merthogy sajnos az esetek többségében varázslat nincs, csak turpisság.

Vannak azonban olyan trükkök, amikről már eleve tudjuk, hogyan csinálják, mégis varázslatos a végeredmény. Ilyenek például Zach King digitális bűvész videói vagy a bámulatos vizes mutatványok.

De most a félbevágott és lebegő hölgyek, sőt még a levitáló szobor titkára is fény derül.

Lebegés

Egy csinos lány felfekszik egy deszkára, ami természetesen magától lebeg. Nos, valójában a lebegéshez semmi köze nincs a bűvésznek, sőt, szó sincs lebegésről, hiszen a lapot, amin a lány fekszik egy rúd tartja, pont ott, ahol a bűvész áll. Hogy mi a titok? Gyakran egy műlábbal rejtik el ezt a tartórudat.

Forrás:
Wikimedia / Ellis Stanyon

Félbevágott nő

Igazából két nő. Persze, azt senki nem gondolná, hogy a bűvész valójában félbevág egy embert, hiszen akkor vérben úszna a színpad, na meg amúgy sem gyilkos. Ahogy a képen is látjátok, ehhez a trükkhöz két csinos lány szükséges.

Forrás:
http://i0.wp.com/viralsection.com/wp-content/uploads/2015/10/magic-tricks.jpg?resize=657,353

Lebegő szobor

Biztosan láttatok már olyan utcai előadóművészt, aki "lebeg". Sajnos ők sem birtokolnak természetfeletti képességet, csupán van egy ügyes szerkezetük, amit általában a ruhájuk alá rejtenek. Az alábbi videóban megnézhetitek, hogyan is csinálják.

Vízenjárás

Nem, sajnos még vízen sem tud járni senki, illetve mindenki tud egy nagy plexiüveg segítségével.

Ajánlott cikkek