Egyéb kategória

Így öltözzetek fel, ha klasszikus randira mentek

Mozi, vacsi és végül közös séta hazafelé – manapság ilyen egy tipikus első randi. De mi van akkor, ha valami klasszikusabb eseményre hív el titeket a srác, mint mondjuk egy színházi előadás vagy egy hangverseny? Mennyire kell kiöltözni? Milyen hosszú szoknyát kell felhúzni? Most minden kérdésetekre választ adunk!
vous - 2016.01.18.
Így öltözzetek fel, ha klasszikus randira mentek

Nemrég egy hangversenyre hívtak el a Művészetek Palotájába. Persze, nagyon örültem neki, de egy kérdés nem hagyott nyugodni: mégis mit illik oda felvenni?

Rengeteg tanácsot kaptam a barátnőimtől, anyukámtól és a VOUS-lányoktól, de persze mindenki mást mondott. Volt, aki azt tanácsolta, hogy egy sötétebb farmer is megteszi, de más azt mondta, hogy csípjem ki magam, amennyire csak tudom. Végül próbáltam úgy megoldani a dolgot, hogy ne legyek se túl csinos, se túl slampos, így a következő szettre esett a választásom:

egy kis fekete ruha, vékony fekete harisnya, magas sarkú csizma és egy csinosabb szőrös kardigán – amit én egyébként „gazdagnős” pulcsinak hívok – piros rúzzsal.

Bevallom, nagyon izgultam, hogy sikerül-e beleolvadnom a tömegbe, de szerencsére jól választottam. Azt tapasztaltam, hogy az emberek nem nagyon öltöztek ki. Számítottam kisestélyikre, különleges darabokra is, de ez egyáltalán nem volt jellemző. Viszont sokan viseltek blézert, sötét nadrágot, fekete aljat és ingeket.

Most összegyűjtöttem nektek pár olyan szettet, amiben a tapasztalatom alapján nyugodtan elmehettek hasonló eseményekre. Inspirálódjatok belőlük!

Yay or Nay???? Credit @hapatime #dresses__up

dresses-up (@dresses__up) által közzétett fénykép,

Yay or Nay??? Credit @hapatime #dresses__up

dresses-up (@dresses__up) által közzétett fénykép,

Yay or Nay????

dresses-up (@dresses__up) által közzétett fénykép,

Takács Nóra csinos alkalmi szettjeiért pedig kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek