Egyéb kategória

Döntse el a hajatok, milyen legyen a frizurátok!

Nincs annál rosszabb, mint amikor a hajatok a világ minden kincséért sem hajlandó úgy kinézni, ahogyan ti azt elképzelitek. Nem olyan, mint a képen, pláne nem olyan, mint a YouTube-videón, a csaj fején.
vous - 2016.01.13.
Döntse el a hajatok, milyen legyen a frizurátok!

Pedig lépésről lépésre lekövettétek, beszereztetek hozzá mindent, mégis, nem elég jó, kilóg, elmozdul, lelapul, nem olyan telt, és főleg, nem bírja a mozgást, mert szétjön. Idegölő parák, pedig egy apró dolgot kell figyelembe vennetek: Ne ti képzeljétek el, hogyan nézzen ki a hajatok, hanem hagyjátok, hogy a hajatok döntse el, mi készüljön belőle aznap!

Furcsán hangzik? Pedig vannak hajköltemények, melyek nem készülhetnek frissen mosott hajból, és vannak, melyekhez frissen mosott haj kell. Adok nektek pár tippet, hogy legközelebb meglássátok a lehetőséget a másnapos és a zsíros hajatokban is!

Ha sikerült összekócolnotok

És itt az igazán csomósra kócolódott hajra gondolok. Hosszú hajú lányként gyakran átélem a labirintus haj-effektust, egy okból örülök csak neki: ezekből sikerülnek a legszebb kontyok. Mivel a csomós tincsek megvastagodnak, levegősödnek, ezért szép, gömbölyű koronát alkotnak a fejtetőtökön, de bármilyen tupírozós frizurát bevállalhatok, mindössze nem kell tupíroznotok. Azt az élet már elvégezte a hajatokon. Bónusz, hogy egy nappal elodázhatjátok a kifésülést, persze, kizárólag a megfelelő fésűvel tegyétek!

A másnapos hajak adják a lazy girl hatást!

A kissé kócos hajatokat eszetekbe ne jusson kifésülni, hanem egyből készítsetek belőle laza lófarkat, kontyot, mert az amúgy is trendi! Különben meg, valljuk be, utálunk fésülködni.

Zsíros haj? Á, csak elegancia!

Nem kell rögtön a zuhany alá menekülnötök, és elkésnetek a munkából, ha túl zsíros a hajatok: jöhetnek a hajtőtől induló fonatok, a tükörsima copf, a féloldali választék.

Hullámok csak soknapos hajba!

Bizony, ezt a pánikroham szélén álló fodrászom mondta, mikor beültem hozzá frissen mosott hajjal, és kértem, göndörítse be. Megpróbáltuk, de se egy tonna hajlakk, se a hosszas sütögetés nem segített abban, hogy göndör maradjon. Fel is adtuk. Nektek se jusson eszetekbe göndöríteni, azt a legjobb 2-3 napos hajból csinálni. Ha mégis megpróbálkoznátok vele, szórjatok minden tincsre hajlakkot, vagy lessetek el egy szuper tippet Takács Nórától!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.