Lélek

6 egyértelmű jele, hogy tetszel a pasinak, csak nem meri kimondani

Nem minden pasi alfa-hím, hál’ istennek. Ami egyet jelent azzal, hogy sokan nem tudják, hogyan fedjék fel valós érzéseiket egy lány előtt. Ez nem baj. Nekik vannak más módszereik, amikkel egyértelműen a tudtunkra adják, hogy tetszünk nekik. Nekünk csak olvasni kell ezekből!

vous - 2021.12.06.
6 egyértelmű jele, hogy tetszel a pasinak, csak nem meri kimondani

Oviban ment a hajhúzás, általánosban a lányok dobálása hóval, most meg már a tízéveseknél is a Facebook-lájkolás. A gyerekes hóbortok idővel eltűnnek, megváltoznak, és ahogy a pasik is kezdenek megérni (természetesen a nőknél lassabban), előjönnek a mára már teljesen elfogadott módszerek, amelyekkel kisebb-nagyobb sikerrel próbálják elmondani egy lánynak, mennyire tetszik nekik. Tinder, Snapchat, Instagram, lájkok és kommentek. A bátrak azért szóban is elárulják érzéseiket, de a legtöbben még mindig a gyerekkorból merítenek.

Több pasi félénk, és néha még tehetetlen is, de pont ezért imádjuk őket. Határozatlanságuk vonzó, kedveskedésük számunkra egyértelmű, zavarba hozó.

Meg akartok győződni arról, hogy a pasinak, akivel randiztok, tutira bejöttök-e? Akkor itt van 6 jele annak, hogy tetszetek a srácnak.

1. Sokat van körülöttetek


Talán mindennap elmegy a kedvenc kávézótok előtt. Ha együtt dolgoztok, mellétek ül ebédnél, és sokszor találjátok őt az asztalotok környékén. Egy jel arra, hogy szeret a közeletekben lenni, de nem akarja ellopni előletek a reflektorfényt. Próbálja kideríteni, hogyan tölthet veletek (vagy épp mellettetek) még több időt. 


Forrás:
iStock

2. Feltűnően kedves veletek


Megkínál a nasiból, meghív kávéra, érdeklődik a napotokról és az életetekről. Ebédre invitál, barátkozik, és próbál megnevettetni. Mindig udvarias, tisztelettudó, csak annyira távolságtartó, amennyire szükségesnek érzi.

3. Nem tud nem mosolyogni rátok


Mosolyogva köszön és búcsúzik. Zavartan mosolyog, néha fogvillantósan, máskor szerényen. Cuki!

4. Mindenre odafigyel


Érezteti veletek, hogy figyel. Nemcsak arra, amit mondotok, hanem arra is, ahogy bizonyos helyzetekben reagáltok. Próbálkozik nem bámulni titeket, de esélye sincs. Ha csak ültök és bambultok, ő néz titeket. 


5. Bókol


A legapróbb változásokat is észreveszi rajtatok. Legyen az frizura, smink, új cipő vagy telefontok. Még a más árnyalatú rúzsotok is feltűnik neki. Bármi legyen is az, mindenre pozitív megjegyzést tesz. Ezzel is azt mutatva, tetszetek neki. Figyelmességből jeles! 


6. Nem hív randira


Mert félénk, mint a legtöbb pasi. Nem akar rátok telepedni, esetleg megijeszteni titeket. Vagy csak nem tanulták meg, hogyan lépjenek ki a komfortzónájukból. Ha úgy érzitek, nem elég bátor, de a felétek irányuló jelekből arra következtettek, tetszetek neki, hívjátok randira ti őt! Veszítenivalótok nem sok van.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.