Világ

Így változtatja meg az életünket a Netflix

Szerdától Magyarországon is elérhető a Netflix videostreaming, amelynek lényege, hogy egy fix havidíj ellenében a felhasználók filmeket és sorozatokat nézhetnek az interneten.
vous - 2016.01.07.
Így változtatja meg az életünket a Netflix

Más, nálunk már régóta elérhető videotárakkal ellentétben a Netflixen nem pár, hanem több ezer film közül válogathatunk majd. A szolgáltatás számítógépről, tévéről, iOS rendszerről, Androidról, sőt még Xboxról is elérhető lesz. Egyhavi otthoni mozizás nagyjából 3000 forintba fog kerülni, ezért az összegért több készüléken UltraHD-ben nézhetjük kedvenc sorozatainkat és filmjeinket. Kipróbálni mindenképpen érdemes, hiszen az első hónap ingyenes. Van egy olyan érzésem, hogy hamar rá fogunk kattanni, így hatalmas változásokat hoz majd az életünkben.

Hogyan fogja megváltoztatni az életünket a Netflix?

Újra a tévét fogjuk bámulni 0–24-ben

The Middle Popcorn GIF by ABC Network - Find & Share on GIPHY

Ezért örökké mackónadrágban leszünk

Relaxing Reality Show GIF by Children's Miracle Network Hospitals - Find & Share on GIPHY

Le fog nőni a hajunk, mert fontosabb lesz a kedvenc sorozatunk, mint a fodrászunk

Blow Dry Hair GIF by Madman Films - Find & Share on GIPHY

Majd végül mind meghalunk popcornmérgezésben

Demi Lovato Popcorn GIF - Find & Share on GIPHY

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.