Világ

A 2000-es évek elfeledett tinifilmjei, amiket biztos, hogy ti is imádtatok

Oké, el kell ismernünk, hogy nem minden tinifilm lett olyan sikeres, mint a Bajos csajok. Néhányat megnéztünk párszor, szerettük őket, és aztán ahogy teltek az évek, úgy meg is feledkeztünk róluk. Most viszont összegyűjtöttünk néhányat, amit biztosan imádtatok anno!

vous - 2022.01.18.
A 2000-es évek elfeledett tinifilmjei, amiket biztos, hogy ti is imádtatok

1. Nyerj egy randit Ted Hamiltonnal

Forrás:
youtube.com

Igazi kis átlagos tinivígjáték volt ez, persze rengeteg klisével, de mégis nagyon szerettünk. Adott egy hétköznapi lány, aki őrülten rajong egy híres színészért, (ismerős…), és hatalmas szerencséjére randizhat vele. Aztán Ted Hamilton hirtelen érdeklődni kezd iránta, amit a legjobb barát már nem néz olyan jó szemmel.

2. Nagy franc a kis francia

nagy-franc-a-kis-francia

Forrás:
Nagy franc a kis francia

Piper Perabo leginkább szerintem a Sakáltanyából lehet ismerős, de nem ez az egyetlen népszerű filmje. A sztori egy kissé egoista lányról szólt, akihez vendégségbe érkezik Franciaországból egy cserediák, az új lakó viszont nem olyan ártatlan, mint gondoltuk volna.

3. New York-i bújócska

Forrás:
youtube.com

Nekem ez volt az egyik kedvenc Olsen ikres filmem, és kismilliószor láttam is. A sztori vicces volt, a zenét jól megválasztották, és még Jared Padalecki is feltűnik egy időre. Nem is értem, hogy feledkezhettem meg róla!

4. Már megint egy dilis amcsi film

Forrás:
Már megint egy dilis amcsi film

Annyira vicces belegondolni, hogy Amerika kapitány, azaz Chris Evans néhány éve még ebben a filmben szerepelt! Lehet, hogy már nem is emlékeztetek rá, hogy ő alakította a kissé idióta főszereplő srácot, de megerősítem: ő volt az.

5. Egy hisztérika feljegyzései

Forrás:
Egy hisztérika feljegyzései

Egy időben Lindsay Lohan rengeteg tinifilmet készített, és bár ezek közül a Bajos csajok lett a leghíresebb, azért a többi sem volt rossz. Az Ilyen a szerencsém szerintem elég vicces volt, Az egy hisztérika feljegyezései már talán kissé idegesítőbb, de tiniként tényleg szerettük.

6. Sztár születik

Forrás:
Sztár születik

A romantikus tinifilmek másik nagy alakja Hilary Duff volt, aki igazából elég sok klassz filmben szerepelt. Ami talán viszont egy kicsit feledésbe merült, pedig nem is volt rossz, az a Sztár születik. Most őszintén, ki az, aki nem lett egy kicsit szerelmes Oliver Jamesbe?

7. Miről álmodik a lány

Forrás:
youtube.com

És még egy Oliver James-film, ezúttal viszont egy másik színésznő főszereplésével. Amanda Bynes karrierje már sajnos leáldozott, de anno nagyon jó kis filmeket készített. Emlékeztek még a Micsoda srác ez a lányra Channing Tatummal?

8. Fejjel a bajnak

Forrás:
Fejjel a bajnak

Az elnök lánya egyetemre megy, és szinte rögtön megismerkedik egy nagyon jó pasival. Katie Holmes filmje vicces volt, aranyos, és még fordulatos is.

9. Dögölj meg, John Tucker

Forrás:
Dögölj meg, John Tucker

A Született feleségek kertészfiúja itt-ott azért még feltűnik, néhány éve pedig ebben a filmben imádtuk annyira. Bár tény, hogy nem éppen pozitív karaktert alakított, azért a sztori nagyon vicces volt.

10. Új fiú

Forrás:
Új fiú

Tipikus lökött film, szinte semmi mondanivalóval; csak arra jó, hogy leüljetek, kikapcsoljátok az agyatokat, és nevessetek a butus poénokon. Annak viszont tökéletes volt!

Ajánlott cikkek