Világ

Tinikorunk kedvence: 6 vicces dolog, amit ti is csináltatok a Simsben

Oh, hány órát töltöttünk anno a számítógép előtt azzal, hogy elkészítettük a karaktereinket, berendeztük a lakásukat, és éltük a virtuális életüket! A Sims volt tinikorom abszolút kedvenc játéka, az összes osztálytársam imádta, és még a mai napig emlékszem a csalókódokra, amiket mindig használtam. Ha ti is rá voltatok kattanva, biztos, hogy az alábbi dolgokat legalább egyszer kipróbáltátok a játékban!

vous - 2016.10.16.
Tinikorunk kedvence: 6 vicces dolog, amit ti is csináltatok a Simsben

1. Megszabadultatok az egyik simtől

Mindenkivel megtörtént. Csináltatok egy simet, egy darabig elvoltatok vele, aztán teljesen ráuntatok. Vagy csak sokan lettek a lakásban, és mivel nem tudtatok egyszerre 8-felé figyelni (én is próbáltam, nekem sem ment), ideje volt megválni valakitől. Persze a különköltözés nem annyira jöhetett szóba, mert attól még felbukkant a környéken, és az teljesen összezavarta az idővonalat. Így hát nem volt más választás, elküldtétek úszni, és eladtátok a létrát. Vagy bevittétek egy szobába, és eladtátok az ajtót. Esetleg konyhai tűz tört ki, nektek pedig pont nem volt riasztótok. A lényeg, hogy a sim eltávozott, és már csak kísértetként járt vissza riogatni.

Objektum doboz

2. Végigcsaltátok a játékot

Eleinte biztosan ti is megpróbáltatok szabályszerűen játszani. Kiválasztottátok a lakást, vettetek bele egy hűtőt és egy ágyat, aztán munkát kerestetek a simnek, mert elfogyott az összes pénzetek. Egy idő után viszont elég unalmas lett, hogy még egy fránya képet sem tudtatok venni a falra, ő pedig folyton hisztizett, hogy nem tetszik neki a környezet, vagy nem tud mivel játszani. Úgyhogy jöttek a csalókódok. Motherlode, kaching, és az én kedvencem, a moveobjectson, amivel bármit el lehetett adni. Mosatlan edényeket, háromhetes újságot, sőt még a simet is, úgyhogy nem kellett többé takarításra pazarolni az időt.

Objektum doboz

3. Elraboltattátok a simet az ufókkal

A Sims 2-ben volt egy család, ahol az egyik férfit elrabolták az ufók, majd a visszatérés után kis zöld gyereke született. Még a nevére is emlékszem; ő volt Pascal, aki két fura tesójával lakott egy még furább lakásban. Amikor rájöttem, hogy ilyen funkció is létezik a játékban, képes voltam éjszakákon át egy torony tetején bámulni a karakteremet, aki igazából semmit sem csinált, csak az eget fürkészte a teleszkópján. Mindezt azért, hogy elrabolják az ufók – akik nálam valamiért sosem jöttek.

4. Órákon át rendezgettétek a lakást

Őszintén: veletek hányszor fordult elő, hogy órákat töltöttetek a tökéletes sim elkészítésével, vettetek egy álomházat, és úgy bebútoroztátok, hogy azt még egy lakberendező is ámulattal nézte volna? Aztán játszottatok kábé öt percet a karakterrel, és soha többet a közelébe sem mentetek. Nálam kábé minden második játéknál ez volt a menetrend, ha ugyanis egy sim nem nőtt a szívemhez az első percben, többé nem is néztem a háza tájára.

Objektum doboz

5. Elkészítettétek a legcsúnyább simet

Mindenki kipróbálta legalább egyszer, milyen furcsa vonásokkal lehet teljesen eltorzítani egy karaktert. Én például egyszer elkészítettem a legrondább simet, amit valaha is láttam. Hatalmas szemek, miniatűr száj, óriási fülek és iszonyúan hosszú Pinocchio-orr. Igen, akkor már tényleg nagyon unatkoztam.

6. Megcsináltátok saját magatokat

Amikor először játszottam a játékkal, rögtön elkészítettem a virtuális hasonmásomat. Elterveztem, hogy milyen szép lakásban fogok élni, milyen karriert fogok befutni, sőt, az akkori plátói szerelmemet is megcsináltam a játékban, hogy legalább ott boldogok legyünk, ha már a való életben nem igazán tudta, hogy létezem. Tuti, hogy ezt mindenki eljátszotta legalább egyszer!

Van egy szép házam, szerető családom, rengeteg barátom és szuper karrierem… Köszönöm, Sims!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.