Egyéb kategória

5 mondat, amit soha ne mondjatok a Bakoknak!

A legnagyobb hiba, amit a Bakoknál elkövethetünk, ha semmibe vesszük az erőfeszítéseiket. Számukra kiemelten fontos a megbecsülés és a tisztelet.
vous - 2016.01.07.
5 mondat, amit soha ne mondjatok a Bakoknak!

Tudni kell azt, hogy a Bak igyekszik mindaddig maximális erőbedobással dolgozni – sőt, még azon felül is –, amíg kap érte megfelelő elismerést. Ne fenyegessük a biztonságérzetét, ne akarjuk beosztani az idejét és az anyagiakat se feszegessük. Érzékeny pontja a munka – ha van, azért, ha nincs, akkor meg azért, de mindig minden az ő nyakába szakad, és gyakran érzi úgy, hogy mindent neki kell csinálnia, és amit nem csinál meg, azt senki nem fogja megcsinálni helyette. Nézzétek meg, milyen a Bak csillagjegy jellemzése részletesen!

Ha megbántódik, elvárja, hogy kiengeszteljék – természetesen ritkán érzi magát hibásnak.

Társat pedig így keres!

Forrás:
Cséfalvay Fanny
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.