Egyéb kategória

5 mondat, amit soha ne mondjatok a Bakoknak!

A legnagyobb hiba, amit a Bakoknál elkövethetünk, ha semmibe vesszük az erőfeszítéseiket. Számukra kiemelten fontos a megbecsülés és a tisztelet.
vous - 2016.01.07.
5 mondat, amit soha ne mondjatok a Bakoknak!

Tudni kell azt, hogy a Bak igyekszik mindaddig maximális erőbedobással dolgozni – sőt, még azon felül is –, amíg kap érte megfelelő elismerést. Ne fenyegessük a biztonságérzetét, ne akarjuk beosztani az idejét és az anyagiakat se feszegessük. Érzékeny pontja a munka – ha van, azért, ha nincs, akkor meg azért, de mindig minden az ő nyakába szakad, és gyakran érzi úgy, hogy mindent neki kell csinálnia, és amit nem csinál meg, azt senki nem fogja megcsinálni helyette. Nézzétek meg, milyen a Bak csillagjegy jellemzése részletesen!

Ha megbántódik, elvárja, hogy kiengeszteljék – természetesen ritkán érzi magát hibásnak.

Társat pedig így keres!

Forrás:
Cséfalvay Fanny
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.