Egyéb kategória

Akkorát újít az Apple, hogy ismét régi iPhone-t csinál

Új év, új iPhone. Tudom, hogy már lassan a 82. telefonnál tartunk, de még mindig akkora várakozás övezi a legújabb almatelefon bemutatását, mint a legelsőt. Most az iPhone 7C-n van a sor, lássuk is!
vous - 2016.01.06.
Akkorát újít az Apple, hogy ismét régi iPhone-t csinál

Már beszámoltam nektek az iPhone 6S és a legújabb iOS megjelenéséről, sőt össze is hasonlítottam az Androiddal. De most itt az idő, hogy beszéljünk egy kicsit az Apple egyik új telefonjáról, az iPhone 7C-ről. A szakértők szerint hasonló dizájnt fog kapni, mint az elődje, a 6S, de az iPod Touchhoz hasonló színes megjelenése lesz. A kiszivárgott információk szerint már akár márciusban a boltokba kerülhet, ami elég korainak számít, hiszen általában minden év őszén szoktak megjelenni a legújabb telefonok.

Bár az iPhone 6 nagy képernyője sokaknak bejött, de akadtak olyanok is, akik hiányolták a korábbi kisképernyőt. Most úgy tűnik, hogy az Apple visszatér a régi képernyőmérethez, ezt az infót egy kínai szolgáltató cég meg is erősítette, szóval ha nem voltatok oda a tepsiméretért, akkor most örülhettek.

Forrás:
giphy.com

Ez az első alkalom, hogy egy soron következő kisebb készülék a C jelzést kapja, így ez is újdonságnak mondható. Az Apple márciusban tervezi bemutatni az Apple Watch 2-t, de úgy vélik, hogy a legújabb iPhone is ekkor debütál. Így az iPhone 7 és 7S bemutatása szeptemberre csúszhat. A megszokott kis képernyő mellett két-három színben lesz kapható az 5S-hez hasonló kamerával, vagyis 8 megapixeles hátlapi és 1,2 megapixeles előlapi kamerával. De a képernyőt illetően a legutóbbi iPhone 6S 3D Touch Screen kijelzőjét fogja megkapni.

Mondjuk azt nem tudom, milyen újítást tudnak még belevinni, amit az eddigi készülékeknél nem tapasztaltunk. De az plusz pont, hogy nem kell majd tepsit cipelnünk a kezünkben, hanem végre egy telefonnak kinéző tárgyat kapunk újra.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!