Egyéb kategória

7 romantikus tevékenység, amit egyedül is szuperjó csinálni

Az emberekben van egy olyan tévhit, hogy egyedül mozizni gáz, egyedül kávézni unalmas, egyedül vásárolni nem túl szórakoztató. Szóval ha valaki egyedül csinál bármit is, akkor tuti antiszociális. Ó, ha tudnátok...
vous - 2015.12.28.
7 romantikus tevékenység, amit egyedül is szuperjó csinálni

A filmezés, az együtt alvás, a sorozatozás, a pihenés. Ha van pasija valakinek, ezeket inkább ketten együtt csinálják. Ez persze kicsit sem jelenti azt, hogy a mozizáshoz kötelező egy pasi társasága. Sokak szerint fura, ha valaki a tipikus randizós dolgokat inkább egyedül csinálja. Csajok, megint jöttem megmondani a tutit: vannak olyan tevékenységek, amikhez tényleg nem kell társaság. Bebizonyítom!

1. Filmezés

Megvan, amikor a pasitokkal azon veszekedtek, melyik filmet nézzétek meg? Mert titeket a Bridget Jones hetvenedszerre is ugyanúgy szórakoztat, de ő meg inkább valami béna akciót nézne meg, ami titeket kicsit sem érdekel. Végül berakjátok a Harry Pottert. Gondoljatok csak bele, hát nem sokkal jobb, amikor békésen, egyedül azt néztek meg, amit akartok? Na ugye, hogy jobb…

2. Alvás

Együtt aludni valakivel nagyon szép dolog. Összebújós – és halál kényelmetlen. Izzadós, ragadós, pláne az egyszemélyes ágyban való alvás… Valljuk be, sokkal jobb egyedül fetrengeni esténként és elterülni a matracon.

Forrás:
iStock

3. Étterembe járás


Nincs kínos csend, azt esztek, amit csak akartok. A pasitok meg nem próbálja belétek tömni azt, amit nem szerettek, és közös villáról sem kell ennetek, mert az állítólag „cuki”. Ha igazi kihívás elé akarjátok állítani magatokat, hagyjátok otthon a könyvet vagy a laptopot, és bámuljátok az idegeneket.

4. Tévézés

Akkor nézitek a Kardashian lányokat a tévében, amikor csak akarjátok, és nincs senki, aki beszólna, hogy a híradó fontosabb, mint a luxuslányok botrányos élete. Kell ennél több?!

5. Borozás


Igen, az alkohol jót tesz az egészségünknek. És néha igenis jólesik egyedül meginni egy pohár bort és morfondírozni az élet nagy dolgain.

Forrás:
giphy.com

6. Biciklizés

Nem kell versenyeznetek, ha egyedül vagytok. És azon sem kell aggódnotok, hogy a feneketek úgy néz ki, mint a nagyanyátoké.

7. Zuhanyzás


Oké, ez talán nem tipikus randitevékenység, de egyedül zuhanyozni maga a nagybetűs LUXUS. Ti irányítjátok a hőmérsékletet, a víz nyomását, annyi szappant használtok, amennyit csak akartok, és akár hat órára beülhettek a kádba. Ja, és nem kell azon izgulnotok, hogy narancsbőrös a combotok. A kád alját tuti nem érdekli.

Ajánlott cikkek