Lélek

Ott van ez a jel a tenyereteken? – Eláruljuk, mit jelent!

Minden ember egyedi és különleges a maga módján. Ám a hozzáértők azt mondják, egyesek még különlegesebbek, ha bizonyos üzenetek rejtőznek a tenyerükben. Most ellenőrizzétek a tieteket a segítségünkkel. Egy kis boszorkányságra fel!

vous - 2021.12.17.
Ott van ez a jel a tenyereteken? – Eláruljuk, mit jelent!

Biztos ti is ismeritek a tenyérjóslást, csak pont semmit nem tudtok róla. Átérzem. Bár néha nézegetem a vonalakat a kezemen, próbálok rájönni a Google segítségével, mit jelenthetnek. Aztán szomorúan abba is hagyom, mert rájövök, hogy igazából azt se tudom, melyik kezemet kell nézni. Meg nekem nincsenek olyan vonalaim, mint másoknak. Különcségem így nemcsak abban nyilvánul meg, hogy mindig feketében járok, hanem abban is, hogy a tenyeremről is hiányoznak dolgok, amik másoknak ott vannak.

Ha kicsit jobban megnézitek a tenyereteket, látjátok, hogy a vonalak hol rövidebbek, hol hosszabbak, egymást keresztezik, vagy magányosak, a többitől elkülönülnek. A Hellogiggles viszont nagyon érdekes dologról írt.

Nézzétek meg a tenyereteket, bármelyiket. Láttok bárhol M betűt rajta? Mármint olyasmit, mint az alábbi képen:

Do You Have The Letter M on Your Palm? If so, There’s Something Remarkable About You https://t.co/3jI9On8RpW pic.twitter.com/AA5gl4K4a9

— Her.ie (@Herdotie) 2015. december 22.

Ha a válasz egy hangos igen, jó hírünk van: különleges vagy!

A tenyéren látható M betű a tenyérjóslásban a szerencse szimbolikus jele. Azok, akiknek az M ott van a kezükön, bármilyen karriert választanak, szerencsések benne. Felismerik, ha valaki hazudni akar nekik, vagy meg akarja őket téveszteni. Jó emberismerők.

Az M betű jelentése attól is függ, hogy a személy jobb- vagy balkezes. Ha jobbkezesek vagytok, akkor a bal kezetek fedi fel a személyisegeteket és a sorsotokat. Ha balkezesek, akkor pont fordítva.

De mi az M valódi üzenete a kéztől függően? 


Egyesek szerint ha azon a kezeteken van, amelyikkel írtok, balszerencsések vagytok. De ez csak akkor következhet be, ha hisztek a tenyérjóslásban és abban, hogy ez az ősi módszer valóban megmutathatja egy ember karakterét a kezük által.

A Karmic Palmistry: Explore Past Lives, Soul Mates & Karma című könyv szerzője, Jon Saint-Germain szerint az M betű az a ritka jel, amely összehangolja a tenyér három fő vonalát, a fej-, az élet- és a szívvonalat.

Mások szerint azonban mindenkinek van egy saját M betűje, ami az egész elméletet megcáfolja.

Ti hisztek a tenyérjóslásban?

Ajánlott cikkek