Egyéb kategória

5 bizarr dolog, amit csak felnőttként veszünk észre a Télapuban

Emlékeztek még az egyik kedvenc karácsonyi filmünkre, a Télapura? Gyerekkorunkban egyike volt azoknak a filmeknek, melyeket mindig izgatottan vártunk szenteste a tévé előtt ülve. Ha azonban idén karácsonykor megnézitek, fel fog tűnni néhány bizarr dolog...
vous - 2015.12.23.
5 bizarr dolog, amit csak felnőttként veszünk észre a Télapuban

Míg gyerekként a karácsony téli szünetet, új játékokat és rengeteg édességet jelent, felnőttként már azért látjuk a stresszes oldalát is. Sajnos ugyanígy van ez a karácsonyi mesékkel és filmekkel is – gyerekként csak a csodát láttuk bennük, most viszont már sokszor túl realisták vagyunk egy kis varázslathoz. Erre az 5 pillanatra a Télapuból például biztosan egészen máshogy emlékeztetek.

Scott Calvin egy kibírhatatlan alak

Scott egy hatalmas bunkó. Nyilvánosan kigúnyolja felesége új férjét, hazudik, és emlékeztek, milyen csúnyán viselkedett azzal a kislánnyal, akinek a házában járt Télapó-jelmezben? Persze ezek ellenére mi valamiért mégis szeretjük.

Forrás:
everettcollection.com

Scott megölte a Télapót és ellopta a munkáját

Scottot teljesen hidegen hagyja, hogy a Télapó lezuhan a tetőről és a földön fekszik. Csak átnézi a ruháját, majd ellopja a munkáját – magától értetődő, nem?

Forrás:
Disney.com

Na jó, miért nem érdekel senkit, hogy meghalt a Mikulás?

Komolyan? Még az Északi-sarkon sem szomorú senki a régi Mikulás miatt? Ennyire nem bírták az öreget?

Forrás:
Disney.com

Mi a fene van a rénszarvasokkal?

A ’90-es években még szupercukinak tűntek, most pedig kiszúrja a szemünket a már gagyinak ható animáció. Persze, akkor még nem volt olyan fejlett a technika, így ez érthető.

Forrás:
Disney.com

Charlie anyja és új férje azt akarja, hogy Scott ne láthassa a fiát

Laura és Neil – aki egyébként felnőtt szemmel még rondább pulcsikat hord – azért akarja elvenni Scott láthatási jogát, mert támogatja a fiát abban, hogy a Mikulás létezik. Egy kicsit túlreagálják a dolgot, nem?

Forrás:
Disney.com

Ezt azért sose felejtsétek el:

Tény, hogy felnőttünk, de ha lehet, erre a pár napra legyetek újra gyerekek! Sajnos az időben ugyan nem tudunk visszamenni, de azt a varázslatot, amit akkor átéltetek bármikor be tudjátok engedni a szívetekbe – csak próbáljátok meg! 🙂

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.