Egyéb kategória

Így csinálnak péniszből vaginát – egy videóból minden kiderült

Mindig érdeklődéssel figyeljük az orvostudomány legújabb fejleményeit, és sokszor olyan dolgokkal találjuk magunkat szembe, amiket a legvadabb álmainkban sem gondoltunk volna. Ha kíváncsiak voltatok arra, hogyan alakítanak át egy péniszt vaginává, akkor ezt most egy videóban meg is nézhetitek.
vous - 2015.12.11.
Így csinálnak péniszből vaginát – egy videóból minden kiderült

A férfiból nővé válás folyamata alapból nagyon hosszú időt vesz igénybe, de most az Európai Urológiai Szövetség egy olyan videót hozott nyilvánosságra, amelyben megmutatják, hogyan csinálnak péniszből vaginát. Ráadásul az animáción kívül azt is elárulták, a procedúra milyen szakaszokból áll:

  • Eltávolítják a herezacskókat.
  • Levágják a bőrt a péniszről, és letolják.
  • A fitymát felvágják, és a pénisz belsejét eltávolítják.
  • A pénisz bőrét kifordítják és bemetszik, így létrejön a csikló és a húgycső.
  • A makkot a csikló méretére csökkentik, és visszarakják.
  • Kialakítják a hüvelybemenetet úgy, hogy kifordítják azt a területet, ahol a herék vannak.
  • A herezacskó bőrét használják szeméremajakként.

A kutatások azt is kimutatták, hogy a műtét után a legtöbb beteg aktív szexuális életet tud élni, és még az orgazmusra is képes.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.