Egyéb kategória

A legnagyobb hibák, amiket elkövetünk szelfizés közben

Szelfivel kelünk, szelfivel fekszünk, úgy gondoljuk, hogy profin elsajátítottuk minden csínyát-bínját, pedig nagyon tévedünk!
vous - 2015.12.10.
A legnagyobb hibák, amiket elkövetünk szelfizés közben

Lépjünk túl azon, hogy a szelfi ciki-e, vagy sem, mert teljesen mindegy, mivel mindannyian csináljuk, csak a kevésbé bátrak nem teszik közzé a közösségi oldalakon. Szóval a szelfi a mindennapok része, éppen ezért fontos, hogy beszéljünk arról, mik a szelfialapszabályok. Azt már tudjuk, hogy miért nem szeretjük magunkat a képeken, most jöjjenek az egyetemes szelfihibák, amiket mindenki elkövet fotózás közben.

Túl sötét

A nem megfelelő fényviszonyok tönkretehetik a képet. Fontos, hogy mindig a fénnyel szemben fotózkodjatok. Ha a szobában vagytok, az ablakhoz álljatok, így kiemelhetitek a szemeteket. De a legjobb, ha kimentek a természetbe.

Filter

A filter azért van, hogy használjuk. Legyetek bátrak, ne mindig a megszokott szűrőt használjátok, így sok különböző(nek tűnő) képet lőhettek. És bátran nyúljatok a fotójavító applikációkhoz is. Az elhomályosító gombbal viszont finoman bánjatok!

Egyébként ez a filter hozza a legtöbb lájkot!

A megfelelő szög

Jelenleg egy ember van a világon, aki jól néz ki a képeken, miközben lehajtott fejjel, felfele néz a kamerába, ez pedig Kim Kardashian. De mivel minket nem sminkel ki senki nap mint nap, így ezt a pózt jobb, ha elfelejtjük, és kikísérletezzük a számunkra legelőnyösebbet. Gyakorlásra fel, szelfizzetek!

Forrás:
GIPHY

Csak egy szelfi

Kylie Jenner kivételesen nem is mondott akkora hülyeséget, a legújabb szelfitanácsa az, hogy soha ne csak egy képet csináljatok, mindig egyszerre többet, hogy aztán legyen miből válogatni. Higgyétek el, egy vagy kettő biztosan jól fog sikerülni. Gyártsátok nagyüzemben a szelfiket!

A furcsa fej

Csücsörítés, csábosan nézés… Felejtsétek el! Adjátok magatokat a képeken, mosolyogjatok sokat, villanjanak ki a fogak, és legyetek természetesek, esetleg egy natúr sminkkel.

Forrás:
GIPHY
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.