Lélek

5 jel, hogy a pasi nem akar komoly kapcsolatot

Az egyik legnehezebb dolog eldönteni, hogy a pasi, akivel randiztok komoly kapcsolatot szeretne-e veletek, vagy csak az időtöket vesztegeti. Most itt egy kis segítség: ha ezt az 5 jelet tapasztaljátok, akkor felesleges rá pazarolni az időtöket.

vous - 2023.11.28.
5 jel, hogy a pasi nem akar komoly kapcsolatot

Nem kommunikál veletek

Az, aki tényleg szeretne tőletek valami komolyabbat, érdeklődik irántatok. Kíváncsi rá, hogy telt a napotok, mi van veletek, és persze ő is szívesen osztja meg veletek a saját dolgait. Hogy tesztelhetitek ezt? Egy teljes hétig fogjátok vissza magatokat és ne keressétek! Ne tegyetek semmi erőfeszítést azért, hogy beszéljetek, hagyjátok, hadd keressen mindig ő titeket. Higgyétek el, észre fogjátok venni, ha tényleg akar tőletek valamit!

Jobban érdekli a szex, mint a randi

Aki többet szeretne tőletek, mindent meg fog tenni azért, hogy megszerezzen titeket. Elvisz vacsorázni, moziba, sétálni. Ellenben azok, akik csak szórakoznak veletek, elsősorban a saját igényeiket szeretnék kielégíteni.

Még nem találkoztál a barátaival vagy a családjával

Aki komoly kapcsolatot szeretne, büszke arra, hogy veletek mutatkozhat, így azt akarja, hogy ismerkedjetek meg a barátaival, később pedig a családjával. Ha azonban próbálja elkerülni ezeket a szituációkat, akkor az sajnos nem jelent jót.

Még mindig van egy (vagy több) másik lány a képben

Ha tényleg fontosak vagytok a számára, akkor csak veletek foglalkozik, más nem is érdekli. Azonban ha még másokkal is randizgat vagy flörtölget, akkor abból nem valószínű, hogy hosszú kapcsolat lesz.

Kerüli a komoly beszélgetéseket, nem akarja definiálni a kapcsolatot

Ez egy olyan dolog, amiről beszélni kell. Jó, nem az első randin, de amint elkezdetek azon gondolkozni, hogy komolyabb kapcsolatot szeretnétek vele, finoman kérdezzetek rá, hogy nagyjából mik a tervei. Ha a férfi elkerüli a mélyebb beszélgetéseket a jövőről vagy érzelmeiről, és inkább kerüli a komoly témákat, az egyértelmű jele lehet annak, hogy nem kész arra, hogy elkötelezze magát egy hosszú távú kapcsolatban. Ne féljetek a választól, ha most nem akar veletek lenni, akkor sajnos később sem fog, így jobb ezt azelőtt megtudni, mielőtt teljesen belezúgnátok.

Fontos megérteni, hogy minden ember különböző, és az említett jelek nem mindig egyértelműen mutatják, hogy valaki nem akar komoly kapcsolatot. Minden kapcsolat egyedi és sokszor bonyolult, és az ilyen jeleket mindig kontextusba kell helyezni. Kommunikáció és nyílt párbeszéd révén lehet a legjobban megérteni a másik fél szándékait és vágyait a kapcsolattal kapcsolatban.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.