Egyéb kategória

Unalmasabbnál unalmasabb produkciók a Hungary’s Got Talent második élő adásában

Bár az első élő adásban sem a zsűri, sem a nézők nem voltak túlzottan oda a produkciókért, és ennek hangot is adtak, de most lássuk, mit tartogatott számunkra a műsor második élő adása.
vous - 2015.12.05.
Unalmasabbnál unalmasabb produkciók a Hungary’s Got Talent második élő adásában

Az első élő adás után csalódott voltam. Még azok a versenyzők is, akikkel némileg szimpatizáltam, vagy rosszul teljesítettek, vagy a műsor végén kiestek. Bár tehetségkutató műsorról van szó, a Got Talent tehetséget csak nyomokban tartalmaz. Magamban arra fogtam, hogy biztosan azért látok amatőr produkciókat, mert az első élő adás mégiscsak az első élő adás. De arra nem gondoltam, hogy a második is hasonlóan szórakozásmentes lesz.

A legtöbb produkció alatt hatalmasakat ásítoztam, és semmi olyan újdonságot nem láttam bennük, ami miatt le se tudtam volna venni a szemem a képernyőről. Méhes Csaba, a pantomimes az egyik legnagyobb kedvencem volt a válogatón. Frappáns, vicces, egyszerű, de mégis nagyszerű. A mai alakítását viszont csalódásként élem meg, amilyen vicces volt a legelején, olyan fahumorúvá vált a végére. Sok olyan produkció is volt, amiért a zsűri odavolt, de nekem egyáltalán nem nyerték el a tetszésemet. Kinek a pap, kinek a paplan.

Forrás:
Instagram/gottalenthu

Ha csak egy-két produkciót kéne kiemelnem az estéből, akkor az egyik tutira a Quartzbox lenne. Még soha nem láttam hasonlót, ahogy a filmszereplőket rajzolták meg homokkal és festékkel.

A másik produkció, amit megemlítenék, az Füry Ferencé volt, amivel kapcsolatban hatalmas értetlenségemet fejezném ki. Értem én, hogy ez egy szórakoztató műsor, meg alapból is szeretjük azokat az embereket, akik megnevettetnek minket, de ez azért túlzás volt. Fájt a fülemnek.

Forrás:
Instagram/gottalenthu

Amikor már teljesen azt éreztem, kezd elszállni a remény, hogy látok akár egy jó produkciót is, megérkezett az utolsó versenyző csapat: az All In. Azt hiszem, itt minden nőnek tátva maradt a szája. Nemcsak a kockahasak sokaságától, hanem magától a tánctól is. Nagyon pasis és kemény volt!

Forrás:
Instagram/gottalenthu

A második élő adás továbbjutói pedig, akiknek sikerült elnyerniük a nézők szimpátiáját, a következők lettek: Szupergirls, Talamba és az All In.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!