Egyéb kategória

Egy ajándék, ami minden nő szívét megdobogtatja – Ismerjétek meg a Norie boxot!

Igazán csajos meglepetéssel készültem karácsonyra: egy varázsdobozzal, amely egészen biztosan minden nő szívét megdobogtatja. Lepjétek meg vele családtagjaitokat, barátnőiteket, vagy akár saját magatokat!
vous - 2015.12.04.
Egy ajándék, ami minden nő szívét megdobogtatja – Ismerjétek meg a Norie boxot!

Hogy mi van a dobozban? Zsákbamacska! Na jó, azért súgok egy kicsit. Az alábbi márkák termékei közül legalább ötöt rejtettem el minden dobozban:

Forrás:
Kerepeczki Anna

Minden csomag értéke 10 000 és 15 000 forint között van, de Nektek most csak 4990 Ft-ba kerül mindegyik! Tudjátok, zsákbamacska…:) A bézs-pink csajos doboz pedig az én ajándékom. Ide kattintva gyűjtsetek össze belőlük minél többet – még sokáig használhatjátok őket a kincseitek tárolására!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Minden Jónőnek nagyon kellemes ünnepeket kívánok sok-sok szeretettel!

Játsszatok velem ma is!

ADVENTI MEGLEPETÉSÖZÖN – December 4.Sziasztok Jónők!Mától, egészen Karácsonyig minden nap megleplek Titeket egy-egy…

Szerző: Hogyan legyek jó nő?2015. december 3.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.