Egyéb kategória

Hatalmas botrányt okoztak a döglött halakkal az arcukon pózoló modellek

A döglött halakról szerintem nektek is a Balaton partján meredten, kiakadt szemmel fekvő uszonyosok jutnak eszetekbe. Ám most az élettelen állatok modellek arcán kötöttek ki.
vous - 2015.12.04.
Hatalmas botrányt okoztak a döglött halakkal az arcukon pózoló modellek

Egy orosz sminkes kiakasztotta az internetezőket, amiért halakat ölt azért, hogy egy fotózáson különlegesek legyenek a modelljei. Elya Bulochka az Instagram-profilján osztotta meg azokat a képeket, amelyeken a modelljei sminkjét az akváriumok ihlették. Ezért a színes kövek, strasszok és tengeri színek mellett döglött halak is kerültek a lányok arcára.

A képek persze hatalmas botrányt váltottak ki, leginkább az állatvédők körében, akik szerint ez ismét egy teljesen felesleges oka volt annak, hogy halakat öljenek, mellesleg ez még csak nem is művészet. A sminkest persze számon kérték a halügyben, aki végül azt mondta, azok már a fotózás előtt sem éltek.

A kommentek között azért találni olyanokat is, akik odáig vannak ezekért a munkákért.

Imádom a halas képeidet. Csodálatos művész vagy, és pont az eredetiséged tesz téged azzá. A rajongóid mindig csodálni fogják a munkádat.

A képek önmagukért beszélnek

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.