Egyéb kategória

Tippek igazán különleges ajándékokhoz gyerekek számára

Képzeljétek el, hogy a sok modern, tömeggyártású játék után mennyire örülnének a gyerekek egy egyedi, különleges ajándéknak, amit bizony csak nekik hozna a Jézuska. Lepjétek meg őket egy DIY ajándékkal ti is!
vous - 2015.12.02.
Tippek igazán különleges ajándékokhoz gyerekek számára

Séllei Lilla, a VOUS egyik szerzője szuper ötlettel állt elő. Szerinte sokkal értékesebb ajándékot lehet készíteni a gyerekeknek saját kezűleg, mint a bolti játékok.

Babaház mécsestartóból

Csak némi csipkére, díszítőelemekre, ragasztópisztolyra és egy kis fantáziára lesz szükségetek, hogy elkészítsetek egy igazi baba-álomházat. Ide kattintva megleshetitek, hogyan készül.

Forrás:
Séllei Lilla

Garázs WC-papír-gurigából

Nem is gondolnátok, milyen menő garázst lehet készíteni egy cipősdobozból és néhány WC-papír-gurigából. Végre lesz egy parkolója is az autóknak, ezzel aztán lehet dicsekedni az oviban! ITT nézzétek meg, hogyan készül.

Forrás:
Séllei Lilla

Babakonyha hokedliből

Gondoljatok csak bele, milyen jó móka lehet egy kislány számára, ha egy csodaszép babakonyhában főzőcskézhet. Ide kattintva megnézhetitek, miből lesz a tökéletes ajándék.

Forrás:
Séllei Lilla

Farm papírból

Egy egész hadseregnyi állatkája van a gyereketeknek? Akkor most végre lesz „otthonuk” is! Hihetetlen, de egy ilyen szimpla, két papírcsíkból összeállított farmmal is nagyon jót tudnak játszani a gyerekek. Ide kattintva megnézhetitek, hogyan készül.

Forrás:
Séllei Lilla
Ajánlott cikkek