Egyéb kategória

Soha ne hordjátok a csuklótokon a hajgumit! – Kórházba is kerülhettek miatta

Ha kiengedett hajjal indultok el reggel a suliba vagy a munkába, előbb-utóbb fogtok egy hajgumit és összefogjátok a hajatokat, mert bizony zavaró kiengedve. Már ha van nálatok egy hajgumi.
vous - 2015.11.30.
Soha ne hordjátok a csuklótokon a hajgumit! – Kórházba is kerülhettek miatta

A táskátok minden apró zsebét megnéztétek már, amikor rájöttök, hogy az életmentő hajgumi a csuklótokon van. Végre! És egy mozdulattal le is kapjátok onnan, nem sejtve, hogy ez a legrosszabb döntés aznap. Na, nem azért, mert a kiengedett haj káros lenne, hanem mert a csuklón hordott hajgumi kifejezetten veszélyes.

Audree Kopp, egy amerikai lány a sürgősségin kötött ki a hajgumija miatt. Egy duzzanatot vett észre a csuklóján, azt hitte, megcsípte egy pók. Kapott antibiotikumot, de a dudor és a piros folt nem múlt el. Végül a sürgősségi osztályon kiderült, háromféle fertőzést is elkapott, amiket a csuklóján hordott hajgumi okozott.

Köszönöm Istennek, hogy időben rájöttek az orvosok, mi a bajom. Ha nem kezeltek volna megfelelően, már kómában feküdnék.

– mondta Audree.

A lány orvosa szerint a hajtüszőkben lehetnek baktériumok, amiknek elég egy kis vágás vagy seb a csuklón, hogy a véráramba kerüljenek. Ez történhetett a lánnyal is.

Szóval inkább pakoljátok tele a táskátok összes zugát hajgumival, minthogy a kényelem miatt a csuklótokon hordjátok.

Ajánlott cikkek