Egyéb kategória

Ezt tegyétek, ha az első randin nem volt meg a kémia

Van ez a dolog, tudjátok, a kémia két ember között. Amit igazából senki nem tud megmagyarázni. Miért, mikor, hogyan, vagy épp meddig tart. Csak kialakul, csak jön, csak érezzük. Ha van kémia, örülünk neki, amolyan természetes dolog, a kapcsolat alappillére is lehetne, ám ha nincs, az sajnos tuti kapcsolatgyilkos hiányosság. De az is előfordul, hogy csak később jön az a bizonyos szikra.
vous - 2015.11.27.
Ezt tegyétek, ha az első randin nem volt meg a kémia

Állítólag már az első randin kiderül, van-e kémia. Tegyük fel, elmentek vacsorázni vagy beültök egy kávéra. Jól kijöttök egymással, véget nem érő beszélgetésekbe merültök, nevettek és csak jól érzitek magatokat. Ti viszont vártok arra az apróságra, arra a tűzre, ami az átlagosból jobbat csinál, ami arra késztet titeket, hogy az arcra adott két puszit dobjátok, és inkább egy csókkal köszönjetek el egymástól. Ehelyett pedig azt érzitek, nincs meg a kémia, ez a pasi sem több, csak egy barát, de ti kicsit sem erre vágytok.

Nem volt meg a szikra.

Valószínűleg jól éreztétek magatokat, ti is, meg ő is. De valami hiányzik. A szikra, a tűz, a kémia. Hiába tűnik apróságnak, hatalmas dolog, ami nagyjából mindent meghatároz a továbbiakban. De mi van akkor, ha nem akarjátok ennyiben hagyni? És többet akartok, mert érzitek és tudjátok is, hogy ez lehet több, ebből még ki lehet hozni valamit.

Íme három lehetőség arra, hogyan tovább, ha nincs meg a szikra!

Forrás:
Pexels

A második randi

Oké, az elsőn mondjuk nem úgy ment a dolog, ahogy kellett volna. Mielőtt teljesen elzárkóztok a gondolattól, hogy nektek nem kell olyan pasi, akinél első alkalommal nem érzitek meg AZT, amire vágytok, adjatok még egy esélyt a dolognak. Hajlamosak vagyunk eleinte szégyenlősek lenni a másikkal szemben, főleg, ha tetszik is a srác. De ha nagyon hisztek abban, hogy ebből még lehet valami, mindenképp próbáljátok meg másodszorra. Soha nem lehet tudni, mit hoz a következő randi!

Az elzárkózás

Nem baj, ha teljes mértékben hisztek abban, hogy a kémia hiányában nem lehet ebből az ismerkedésből semmi több. Viszont fontos, hogy ezt a másikkal is időben közöljétek.

Jogotok van a saját ösztöneitek és tapasztalataitok után menni. Ha tartós kapcsolatot kerestek, az elvárásaitoknak megfelelően döntsetek. Vannak, akik szerint a szikra csak egy plusz, mások viszont hisznek abban, hogy enélkül sehogy sem működhet a dolog.

A „legyünk barátok” opció

Ha randiztok, és nincs meg a kémia, bármikor bedobhatjátok a lapjaitokat, miszerint először legyetek csak barátok. Persze a másik félnek jogában áll nemet mondania, ezért nem is szabad hibáztatni senkit. A “maradjunk barátok” mondat hűvösen hangzik, de ne felejtsétek, később még kialakulhat köztetek az a bizonyos szikra.

Ti mit tesztek, ha az első randin nincs meg az, amire vágytok a másiktól?

Ajánlott cikkek