Egyéb kategória

Bosszantó kajadolgok, amiktől mindenki a falra mászik

Azok a kicsi bosszantó dolgok, amik igazán apróságok, de mikor megtörténnek, üvölteni tudnátok a frusztráltságtól. Mint amikor a joghurt kinyitásakor rátok fröccsen a krém, az uborkásüvegbe pedig beszorul a kezetek.
vous - 2015.11.25.
Bosszantó kajadolgok, amiktől mindenki a falra mászik

Pedig ha valamikor, akkor nincs kedve viccelődni az embernek, ha éhes. És főleg akkor ne legyen semmi gond a kajával, ha már gondolatban a felét megettétek. Meg közben sem. Persze a parák azok már csak ilyenek: senkinek se hiányoznak, de jönnek. Íme a top 8 kajabosszúság, ami kiveri mindenkinél a biztosítékot.

Ez lekváros bukta?! EZ?!

Amikor megveszitek a lekváros bucit, mert minden vágyatok lekvárban tobzódni, és a péksüti nyílásaiból folyik a piros cucc, ám mikor beleharaptok, totál csalódás az egész. Az első harapásnál még bizakodtok, a harmadiknál azonban eszetek veszi a düh, szinte semmi nincs benne! Ez mi? Ez mi??? Mintha a legszebb álmotokat tiporták volna porba. Olyan ez.

Beszáradt szalámi

Forrás:
sashalice.tumblr

Komoly dilemma. Nincs több kaja a hűtőben, csak felvágott, de már száradt a széle, és kunkorodik felfelé. Egyétek vagy ne? Ha levágjátok, akkor még ehető? Meddig terjed az a fertő a szélén, most komolyan?! ÉHES VAGYOK!

Avas szotyi

Megveszitek a zacsit, alig várjátok, hogy végre film előtt rágcsáljátok, és az első pár szem után jön a keserű íz és felismerés: ez bizony avas csomag. És ilyen mindig van. Lutri, hogy jót vesztek vagy nem.

Szívószálas üdítő

Az a bizonyos utolsó csepp, amit nem bírtok kiimádkozni a dobozból.

Megpuhult snack

Forrás:
sidewindervix.tumblr

Mindegy, hogy mogyoró, sós rúd, perec, nápolyi vagy tortilla. Valljuk be: nem az igazi, ha nem ropog.

Megkeményedett rizs

Pedig tegnap még puha és omlós volt.

Túl sok lé a hamburgerben

Kifolyik, melléfolyik, de leginkább rátok folyik. Nem éppen randikaja, és senki sem tudja kulturáltan megenni. Arrrgh!

Mag a popcornban

Amire nem számítotok, és ráharaptok. Áucs!

Forrás:
thewaysitusedt0be.tumblr

Ti mitől akadtok ki a legjobban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!