Egyéb kategória

Bosszantó kajadolgok, amiktől mindenki a falra mászik

Azok a kicsi bosszantó dolgok, amik igazán apróságok, de mikor megtörténnek, üvölteni tudnátok a frusztráltságtól. Mint amikor a joghurt kinyitásakor rátok fröccsen a krém, az uborkásüvegbe pedig beszorul a kezetek.
vous - 2015.11.25.
Bosszantó kajadolgok, amiktől mindenki a falra mászik

Pedig ha valamikor, akkor nincs kedve viccelődni az embernek, ha éhes. És főleg akkor ne legyen semmi gond a kajával, ha már gondolatban a felét megettétek. Meg közben sem. Persze a parák azok már csak ilyenek: senkinek se hiányoznak, de jönnek. Íme a top 8 kajabosszúság, ami kiveri mindenkinél a biztosítékot.

Ez lekváros bukta?! EZ?!

Amikor megveszitek a lekváros bucit, mert minden vágyatok lekvárban tobzódni, és a péksüti nyílásaiból folyik a piros cucc, ám mikor beleharaptok, totál csalódás az egész. Az első harapásnál még bizakodtok, a harmadiknál azonban eszetek veszi a düh, szinte semmi nincs benne! Ez mi? Ez mi??? Mintha a legszebb álmotokat tiporták volna porba. Olyan ez.

Beszáradt szalámi

Forrás:
sashalice.tumblr

Komoly dilemma. Nincs több kaja a hűtőben, csak felvágott, de már száradt a széle, és kunkorodik felfelé. Egyétek vagy ne? Ha levágjátok, akkor még ehető? Meddig terjed az a fertő a szélén, most komolyan?! ÉHES VAGYOK!

Avas szotyi

Megveszitek a zacsit, alig várjátok, hogy végre film előtt rágcsáljátok, és az első pár szem után jön a keserű íz és felismerés: ez bizony avas csomag. És ilyen mindig van. Lutri, hogy jót vesztek vagy nem.

Szívószálas üdítő

Az a bizonyos utolsó csepp, amit nem bírtok kiimádkozni a dobozból.

Megpuhult snack

Forrás:
sidewindervix.tumblr

Mindegy, hogy mogyoró, sós rúd, perec, nápolyi vagy tortilla. Valljuk be: nem az igazi, ha nem ropog.

Megkeményedett rizs

Pedig tegnap még puha és omlós volt.

Túl sok lé a hamburgerben

Kifolyik, melléfolyik, de leginkább rátok folyik. Nem éppen randikaja, és senki sem tudja kulturáltan megenni. Arrrgh!

Mag a popcornban

Amire nem számítotok, és ráharaptok. Áucs!

Forrás:
thewaysitusedt0be.tumblr

Ti mitől akadtok ki a legjobban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon