Egyéb kategória

10 probléma, amit csak a szemüveges lányok ismernek – de ők nagyon

Amíg nem kellett szemüveget viselnetek, nem is sejtettétek, mennyi idegesítő oldala van ennek a helyzetnek. Apróságnak tűnhet, de az alábbi dolgokat igazán csak a szemüveges lányok értik – és őket nagyon is fel tudja bosszantani.

vous - 2017.03.08.
10 probléma, amit csak a szemüveges lányok ismernek – de ők nagyon

1. Az a fránya időjárás

Az esőcseppek és a szemüveg nem passzol egymáshoz. Egyszerűen nem! Úgyhogy amikor elkezd esni, nem győzitek félpercenként törölgetni a vizet a lencsékről, arról nem is beszélve, hogy a pára elkerülhetetlen, ha beléptek valahova.

2. Kényelmesen fekvés

Szemből még nincs is gond, de ha szemüvegben oldalra akartok fordulni, sehogy sem marad meg normális helyzetben.

Objektum doboz

3. Új szemüveget választani kész kihívás

Olyan kell, ami illik az arcformátokhoz, a színe nem túl feltűnő, ugyanakkor mégis jól néz ki. Még napszemüveget sem egyszerű választani, nemhogy olyat, amit egész nap hordanotok kell!

4. Amikor bulizni mentek

A nagy kérdés: felvegyétek a szemüveget a diszkóba? De mi van, ha elvesztitek, vagy összetörik? Ha viszont nélküle mentek, egy idő után totál elfárad a szemetek.

5. Állandóan felpróbálják az ismerősök

Az emberek folyton azt kérdezgetik tőletek, hogy felpróbálhatják-e a szemüvegeteket, csak hogy megnézzék, vajon ők mennyivel látnának jobban/rosszabbul vele.

Objektum doboz

6. 3D-s mozifilmek

A szemüvegetekre felvenni a 3D-s szemüveget nagyon kényelmetlen, ezért inkább maradtok a sima, 2D-s mozifilmeknél. Biztos, ami biztos.

7. Alternatív megoldások

Amikor eltörik a szemüvegetek, és néhány napig nem tudjátok megjavíttatni, kénytelenek vagytok sufnituningolni rajta valamit.

Objektum doboz

8. Azok a sztereotípiák…

Vajon miért gondolják azt az emberek, hogy ha szemüveget viseltek, akkor biztos nagyon jó tanulók vagytok?

9. Kontaktlencse?

Ha pedig valakinek megemlítitek, milyen bosszúságokkal jár a szemüveg, rögtön jön a világmegváltó tanács: hordjatok kontaktlencsét!

10. Elképzelés és a valóság

És végül: ahogy láttok szemüveg nélkül vs. ahogy a barátaitok képzelik, hogy láttok szemüveg nélkül.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: