Egyéb kategória

10 probléma, amit csak a szemüveges lányok ismernek – de ők nagyon

Amíg nem kellett szemüveget viselnetek, nem is sejtettétek, mennyi idegesítő oldala van ennek a helyzetnek. Apróságnak tűnhet, de az alábbi dolgokat igazán csak a szemüveges lányok értik – és őket nagyon is fel tudja bosszantani.

vous - 2017.03.08.
10 probléma, amit csak a szemüveges lányok ismernek – de ők nagyon

1. Az a fránya időjárás

Az esőcseppek és a szemüveg nem passzol egymáshoz. Egyszerűen nem! Úgyhogy amikor elkezd esni, nem győzitek félpercenként törölgetni a vizet a lencsékről, arról nem is beszélve, hogy a pára elkerülhetetlen, ha beléptek valahova.

2. Kényelmesen fekvés

Szemből még nincs is gond, de ha szemüvegben oldalra akartok fordulni, sehogy sem marad meg normális helyzetben.

Objektum doboz

3. Új szemüveget választani kész kihívás

Olyan kell, ami illik az arcformátokhoz, a színe nem túl feltűnő, ugyanakkor mégis jól néz ki. Még napszemüveget sem egyszerű választani, nemhogy olyat, amit egész nap hordanotok kell!

4. Amikor bulizni mentek

A nagy kérdés: felvegyétek a szemüveget a diszkóba? De mi van, ha elvesztitek, vagy összetörik? Ha viszont nélküle mentek, egy idő után totál elfárad a szemetek.

5. Állandóan felpróbálják az ismerősök

Az emberek folyton azt kérdezgetik tőletek, hogy felpróbálhatják-e a szemüvegeteket, csak hogy megnézzék, vajon ők mennyivel látnának jobban/rosszabbul vele.

Objektum doboz

6. 3D-s mozifilmek

A szemüvegetekre felvenni a 3D-s szemüveget nagyon kényelmetlen, ezért inkább maradtok a sima, 2D-s mozifilmeknél. Biztos, ami biztos.

7. Alternatív megoldások

Amikor eltörik a szemüvegetek, és néhány napig nem tudjátok megjavíttatni, kénytelenek vagytok sufnituningolni rajta valamit.

Objektum doboz

8. Azok a sztereotípiák…

Vajon miért gondolják azt az emberek, hogy ha szemüveget viseltek, akkor biztos nagyon jó tanulók vagytok?

9. Kontaktlencse?

Ha pedig valakinek megemlítitek, milyen bosszúságokkal jár a szemüveg, rögtön jön a világmegváltó tanács: hordjatok kontaktlencsét!

10. Elképzelés és a valóság

És végül: ahogy láttok szemüveg nélkül vs. ahogy a barátaitok képzelik, hogy láttok szemüveg nélkül.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!