Egyéb kategória

6 tipikus helyzet, amivel a halk szavú emberek folyton küzdenek

Vagyunk néhányan, akik nem tudunk hangosan beszélni, mi, a halk szavúak, akiket olykor észre sem vesznek, hogy ott vagyunk, hacsak össze nem törünk valamit. Nem szeretünk kiabálni, de azért néha szoktunk. Főleg, ha besokallunk.
vous - 2015.11.22.
6 tipikus helyzet, amivel a halk szavú emberek folyton küzdenek

Mert a halkszavúság ilyen. Emlékszem, volt idő, mikor be kellett állítanom a hangom, mivel nem hallottam magam, így a környezetem segítségével próbáltam belőni a megfelelő hangerőt. Nem volt egyszerű. Előfordult, hogy ordítottam, volt, hogy suttogásig halkultam. Most azokat a parákat gyűjtöttem össze, amiket valószínűleg minden halk szavú ismer már.

Fáj a torkotok, ha hangosan kell kiabálni

Tényleg. Beállt a torkotok egy hangerősségre, és ha hangosabban kell beszélnetek, akkor egy idő után fájni kezd. Így egyszerűen csak vállat vontok, hogy bocs, ez most nem megy. Halknak lenni még mindig jobb, mint ha teljesen elmenne a hangotok.

Most akkor utál, vagy nem hallott?

Forrás:
insaneaworld.tumblr

Örök para. Köszöntök valakinek, és nem köszön vissza. És elkezdtek agyalni, hogy nem hallotta, mert halkan mondtátok, vagy szimplán utál, és semmibe vesz.

Nem tudtok tisztességesen káromkodni

Forrás:
gifawesomeness.tumblr

Egyszerűen azért, mert a tisztességes káromkodás hangos és csattan, a tiétek meg halk, és szertefoszlik a csendben. Tök frusztráló.

Ha mégis sikerül hangosan káromkodnotok…

…akkor meglepődnek, hogy ki vagy, és hol voltál eddig. Hahaha. Nem vicces. Nagyon nem.

Azt hiszik, félénk vagy

Forrás:
unexplored-girl.tumblr

Mert aki halk, az egyértelműen félénk, nem? Aztán ha cseteltek, megkérdezik, hogy ti vagytok-e az XY, mert így az írás alapján tuti nem. Ööööö.

Bocsi, mit mondtál? Nem hallottalak!

Ezt sokszor megkapjátok egy napon belül. És eskü, próbáltok kiabálni, de nem megy. Lásd első pont. Fáj. Ilyen érzés, és így is nézünk ki közben:

Forrás:
just-for-grins.tumblr

Ismerős nektek is?

Ajánlott cikkek