Egyéb kategória

Ezeket a beszólásokat mindenki ismeri, aki nem iszik alkoholt

Szó se róla, tudok inni, ha kell, tudom, mi az, ha másnaposság gyötör, de vannak időszakaim, mikor egyszerűen nem vágyom arra, hogy lecsússzon az a feles, vagy pezsgő bizsergesse a szájpadlásom. Olyankor inkább egy kóla vagy egy narancslé mellett teszem le inkább a voksom. Még akkor is, ha emiatt furcsán néznek rám.
vous - 2015.11.19.
Ezeket a beszólásokat mindenki ismeri, aki nem iszik alkoholt

De tényleg. Aggódnak, kérdeznek, szemrehányóan néznek rám, pusztán csak mert nem alkoholos italt rendelek, hanem menteset. Íme pár dolog, amit mindenki megkap, aki a csaposnak narancslét kiált!

Terhes vagy? Valami baj van?

Mintha nem dönthetnétek ettől függetlenül amellett, hogy nem isztok.

Állandóan itatni akarnak

Forrás:
omargudness/tumblr

Naaa. Csak egyet. Naa. Naaa. NEM.

,,Veled nem lehet jót inni!”

Forrás:
tumblr/tearsforfandomfeels

Oké. Hát, öcsi, akkor így jártál.

Forrás:
tumblr/storiesmakeyoufly

Ha pedig már elegetek van, akkor bevállaltok egy sört, de persze hogy a felénél többet nem bírtok meginni. Mikor felálltok az asztaltól, akkor felháborodva nektek szegezik a kérdést egy verbális pofonnal karöltve:

Nem ittad meg?! Pazarlod a pénzt!

EMBER, te kényszerítetted ki! LOL!

Nem isztok alkoholt, de többet fizettek

Mert az alkoholmentes ital MINDIG drágább.

Forrás:
loszagalesdelvater/tumblr

,,Pia nélkül nem lehet bulizni!”

Mondd még egyszer, kérlek. Nem, másodszorra sem értem.

Forrás:
moans/tumblr

Ezeket már csak azért sem értem, mert pia nélkül is jól tudja érezni magát akárki; én ilyenkor félrevonulok egy nyugis zugba beszélgetni valakivel, és az sem hátrány, hogy másnap emlékszem is rá. Annak pedig, aki komolyan tart attól, hogy alkohol nélkül nem tudja jól érezni magát, és túl gátlásos, máshonnan kell megközelítenie a problémát, nem pedig egy feles után nyúlni. Meg a másnapos macskajaj is egyre jobban fáj idővel. Uff.

Címkék: #alkohol #buli #ital #pia
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!