Egyéb kategória

Ezeket a beszólásokat mindenki ismeri, aki nem iszik alkoholt

Szó se róla, tudok inni, ha kell, tudom, mi az, ha másnaposság gyötör, de vannak időszakaim, mikor egyszerűen nem vágyom arra, hogy lecsússzon az a feles, vagy pezsgő bizsergesse a szájpadlásom. Olyankor inkább egy kóla vagy egy narancslé mellett teszem le inkább a voksom. Még akkor is, ha emiatt furcsán néznek rám.
vous - 2015.11.19.
Ezeket a beszólásokat mindenki ismeri, aki nem iszik alkoholt

De tényleg. Aggódnak, kérdeznek, szemrehányóan néznek rám, pusztán csak mert nem alkoholos italt rendelek, hanem menteset. Íme pár dolog, amit mindenki megkap, aki a csaposnak narancslét kiált!

Terhes vagy? Valami baj van?

Mintha nem dönthetnétek ettől függetlenül amellett, hogy nem isztok.

Állandóan itatni akarnak

Forrás:
omargudness/tumblr

Naaa. Csak egyet. Naa. Naaa. NEM.

,,Veled nem lehet jót inni!”

Forrás:
tumblr/tearsforfandomfeels

Oké. Hát, öcsi, akkor így jártál.

Forrás:
tumblr/storiesmakeyoufly

Ha pedig már elegetek van, akkor bevállaltok egy sört, de persze hogy a felénél többet nem bírtok meginni. Mikor felálltok az asztaltól, akkor felháborodva nektek szegezik a kérdést egy verbális pofonnal karöltve:

Nem ittad meg?! Pazarlod a pénzt!

EMBER, te kényszerítetted ki! LOL!

Nem isztok alkoholt, de többet fizettek

Mert az alkoholmentes ital MINDIG drágább.

Forrás:
loszagalesdelvater/tumblr

,,Pia nélkül nem lehet bulizni!”

Mondd még egyszer, kérlek. Nem, másodszorra sem értem.

Forrás:
moans/tumblr

Ezeket már csak azért sem értem, mert pia nélkül is jól tudja érezni magát akárki; én ilyenkor félrevonulok egy nyugis zugba beszélgetni valakivel, és az sem hátrány, hogy másnap emlékszem is rá. Annak pedig, aki komolyan tart attól, hogy alkohol nélkül nem tudja jól érezni magát, és túl gátlásos, máshonnan kell megközelítenie a problémát, nem pedig egy feles után nyúlni. Meg a másnapos macskajaj is egyre jobban fáj idővel. Uff.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.