Egyéb kategória

Egy magyar nő férje is meghalt a párizsi terrortámadásban

Bár úgy tudjuk, magyar áldozata nincs a párizsi terrortámadásoknak, most kiderült, hogy egy magyar nő férje is életét vesztette a tragédiában.
vous - 2015.11.16.
Egy magyar nő férje is meghalt a párizsi terrortámadásban

A Franciaországban élő emberek rokonai kétségbeesve várták a fejleményeket, miután kiderült a tragédia. B. Csilla sajnos rossz hírt kapott, férjét a koncertteremben megölték a terroristák – írja a Blikk. A nő egyébként unokatestvérével él Párizsban, ott alapított családot kedvesével.

Forrás:
MTI

Biztonsági vezetőként dolgozott a Bataclanban, akkor este is éppen szolgálatban volt. Hihetetlen lesújtó, egyszerűen nincs is magyarázat erre a kegyetlen vérengzésre.

– számolt be Csilla a lapnak. Úgy tudjuk, az asszony férje az első áldozatok között volt, mivel a terroristák a biztonsági emberekkel végeztek először.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.