Intim

Ti is csináljátok ezt fürdés közben, nem kell szégyellni!

Fürdés közben olvasgatjuk a samponos vagy éppen tusfürdős flakont, na jó, ez akkor is igaz, amikor éppen a WC-n ülünk. De van még valami, ami csinálunk fürdés közben, csak nem szívesen valljuk be.

vous - 2021.12.13.
Ti is csináljátok ezt fürdés közben, nem kell szégyellni!

Egy új kutatásból ugyanis kiderült, hogy az amerikaiak 61%-a pisil zuhanyzás közben. De ez a föld más országaiban sincs másképp. Most biztosan ti is azon gondolkodtok, hogy ti is a zuhanyzás közben pisilők közé tartoztok-e. Igen, tudom, rossz belegondolni, hogy a saját vizeletetekben ácsorogjatok zuhanyzás közben, de néha ez tűnik a legjobb megoldásnak. A meleg víz miatt amúgy is még jobban kell pisilnetek. Az nem igazán opció, hogy kipattanjatok a zuhany alól, majd elmenjetek elvégezni a dolgotokat, miközben összevizeztek mindent. Még a végén elcsúsztok.

Forrás:
giphy.com

De nem ez az egyetlen furcsa dolog, amit az emberek a fürdőszobában csinálnak. Lássuk csak, mit tudtunk meg a válaszadóktól:

  • 50%-uk hajtogatja össze a WC-papírt, míg 30%-uk csak összegyömöszöli.
  • 43%-uk néz bele a WC-csészébe használat után.
  • 37%-uk nézi meg a WC-papírt használat KÖZBEN.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.