Intim

Ti is csináljátok ezt fürdés közben, nem kell szégyellni!

Fürdés közben olvasgatjuk a samponos vagy éppen tusfürdős flakont, na jó, ez akkor is igaz, amikor éppen a WC-n ülünk. De van még valami, ami csinálunk fürdés közben, csak nem szívesen valljuk be.

vous - 2021.12.13.
Ti is csináljátok ezt fürdés közben, nem kell szégyellni!

Egy új kutatásból ugyanis kiderült, hogy az amerikaiak 61%-a pisil zuhanyzás közben. De ez a föld más országaiban sincs másképp. Most biztosan ti is azon gondolkodtok, hogy ti is a zuhanyzás közben pisilők közé tartoztok-e. Igen, tudom, rossz belegondolni, hogy a saját vizeletetekben ácsorogjatok zuhanyzás közben, de néha ez tűnik a legjobb megoldásnak. A meleg víz miatt amúgy is még jobban kell pisilnetek. Az nem igazán opció, hogy kipattanjatok a zuhany alól, majd elmenjetek elvégezni a dolgotokat, miközben összevizeztek mindent. Még a végén elcsúsztok.

Forrás:
giphy.com

De nem ez az egyetlen furcsa dolog, amit az emberek a fürdőszobában csinálnak. Lássuk csak, mit tudtunk meg a válaszadóktól:

  • 50%-uk hajtogatja össze a WC-papírt, míg 30%-uk csak összegyömöszöli.
  • 43%-uk néz bele a WC-csészébe használat után.
  • 37%-uk nézi meg a WC-papírt használat KÖZBEN.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.