Egyéb kategória

Dolgok, amiket csak a kis mellű nők érthetnek

Kényes téma a kis mellméret, még mindig, pedig igazán igyekszünk, hogy ne zavarjon. Azért még mindig nem üvöltitek torkotok szakadtából az eladónak, hogy A-s méretű melltartót kerestek, és ja, jó lenne a push-up verzió. Íme pár dolog, amire minden kis mellű nő heves bólogatásba kezd!
vous - 2015.11.18.
Dolgok, amiket csak a kis mellű nők érthetnek

1. Már minden barátnőtök kidüllesztett mellkassal járt általánosban, és arról trécseltek, hogy mennyit nőtt a mellük az utolsó mérés óta, míg ti takargattátok azt, ami nincs.
2. Hittetek abban, mikor azt mondták tinikorotokban, hogy meg fog nőni. Aztán kiderült, hogy mégse. Azt meg végkép nem értitek, hogyha anyukátoknak nagy, a tiétek miért kicsi. Elcseréltek a kórházban?
3. Gyűlöltök melltartót vásárolni, és néha így érzitek magatokat a fehérneműrészlegen:

4. Nem volt egyszerű bikinit venni: a nadrágból nagyobb kellett, a felső részből XS-es. Már ha kimerészkedtetek a strandra. Ráadásul iszonyú nehéz volt eldönteni, hogy háromszög melltartósat vegyetek, vagy szivacsosat. Előbbiben nulla önbizalmatok volt, az utóbbiról úgy éreztétek, mindenki tudja, miért azt vettétek.
5. Az első szex, mikor a legnagyobb parátok nem a szüzesség elvesztése volt, hanem hogy mi lesz, ha lekerül a melltartó.
6. Mindent tudtok arról, hogy hogyan kell optikailag nagyobb mellet csinálni.
7. Pánt nélküli melltartó: semmit sem tart, a vállatok meg óriási.
8. Szilikon, pánt nélküli melltartó? Aztán mégis min tapadjon meg?
9. Nem értitek, mit jelent az, hogy rossz hason aludni.
10. Akkor kezditek értékelni a pici melleteket, mikor megláttok egy nagy mellű csajt futni. Azok a himbálózó, önálló életre kelt ikrek… UHH!
11. Ha találtok egy olyan ruhát, amiben nagyobbnak tűnik a melletek, örömtáncba kezdtek.

Forrás:
supergifs/tumblr

12. Az egy jó indok a gyerekvállalás mellett, hogy megnőhet a mellméretetek. HA! Mert mi van, ha ez is csak olyan humbug, amit tinikorotokban mondtak, hogy majd megnő…?
13. Érettségin gond nélkül elfért az ÖSSZES puska a melltartótokban.
14. Nem értitek, miért push-up az összes A melltartó, és miért van benne 3x vastag szivacs. Azért, mert kis melletek van, nem feltétlenül akartok belőle C-t csinálni. Köszi.

Forrás:
tumblr/fiercegifs
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.