Egyéb kategória

5 fura dolog, amit minden lány csinál az első randi előtt

Az első randi előtt minden lány izgul. Tetszeni fog-e a pasinak? Vajon tudnak majd miről beszélgetni? Milyen ruhát húzzon fel? Nem egyszerű...
vous - 2015.11.15.
5 fura dolog, amit minden lány csinál az első randi előtt

Mindegy, hány évesek vagytok, mindegy, kivel, mikor és hol randiztok, annyi biztos, hogy nagyon izgatottak vagytok. Nem is csoda, ha emiatt egy kicsit szokatlanul viselkedtek a készülődésnél! De ne aggódjatok, nem vagytok egyedül!

Íme 5 fura dolog, amit mindannyian csinálunk első randi előtt

Lecsekkolás

Ilyenkor egy igazi nyomozóvá alakultok át, aki mindent kiderít a pasiról. Mit szeret, mit nem szeret, kik a közös ismerőseitek, és persze hogy kik volt az exei.

Minimum háromszor szettet cseréltek (de inkább többször)

Már ezer éve elterveztétek, miben mentek a randira, de pár órával előtte, a tükör előtt állva, hirtelen belétek nyilall az érzés: ez mégsem az igazi. Ilyenkor jön az, hogy kipakoljátok a szekrényben lévő összes ruhát, és órákig próbálgattok.

Forrás:
Giphy.com

Mégse menjek el?

Most jön a beparázás. Amikor elkezdtek azon gondolkozni, hogy inkább otthon maradnátok filmezni, hiszen valószínűleg teljesen feleslegesen teszitek ki magatokat ennek a tortúrának.

Előre aggódtok olyan dolgokon, amik még meg sem történtek

Mi van, ha olyan étterembe megyünk, ami nekem nem tetszik? Mi van, ha valamiben nem értünk egyet? Mi lesz, ha beáll a kínos csend? Megcsókoljam a randi végén? És ez még csak az első pár gondolat, ami átfut az agyatokon…

Forrás:
Giphy.com

A barátnők buzdító beszéde

Mindig eljön az a pont, mikor felhívjátok a barátnőtöket, hogy tényleg jó ötlet-e ez a randi. Ő persze meggyőz titeket arról, hogy semmit nem vesztetek azzal, ha találkoztok a pasival, sőt, az is lehet, hogy ő lesz a nagy Ő. És ti hisztek neki.

Aztán persze az esetek többségében sokkal jobban sikerül a randi, mint azt hinni mertétek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.