Egyéb kategória

Íme a nők, akiket kihagytak az „így változott a szépségideál” videókból

Semmi nem az, aminek látszik. Például azok a videók sem a valóságot tükrözik, amikben azt mutatják be, hogy a nők szépsége hogyan változott 100 év alatt.
vous - 2015.11.08.
Íme a nők, akiket kihagytak az „így változott a szépségideál” videókból

Igencsak kikelt magából egy blogger, aki egyáltalán nem látja reálisnak azokat a videókat, amik a neten terjednek. Mit látunk a videókon? Csodaszép nőket, akik mellett ott virít egy dátum, ami azt sugallja, melyik kor szépségideáljaként vannak felöltözve és kisminkelve. Ezek a videók viszont egyáltalán nem fedik a valóságot. Karolina Zebrowska egy lengyel blogger, aki saját videójában mutatja meg az igazságot, hogyan változott a valódi nők szépsége és élethelyzete az évtizedek alatt. Nézzétek meg ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.