Egyéb kategória

Ezekkel a trükkökkel elkerülhetitek a statikus, szálló hajat

Ahogy itt a pulóveres időjárás, vele együtt jön a hajpara is. Az más kérdés, hogy miután gondosan elkészítettük az aznapi frizurát, a pulóver felvétele mindent elront. De ha nem is teszi tönkre, száll a hajunk összevissza, ELEKTROMOS LESZ.
vous - 2015.11.06.
Ezekkel a trükkökkel elkerülhetitek a statikus, szálló hajat

Amikor a hajunk statikus lesz, azt bizony nagyon nehéz kezelni, és legszívesebben sikítva rohangálnánk körbe-körbe a házban, hogy MIÉRT?

De mostantól minden megváltozik!

Négy tippet hoztam nektek, hogy örökre elkerüljétek az elektromos, és ezáltal száraz haj okozta hisztériát!

Viszlát, műanyag!

A műanyag fésű az egyik legjobb barátja a statikus hajnak. Ugyanolyan hatást érünk el vele, mintha egy felfújt lufival fésülködnénk. Éppen ezért váltsatok fém- vagy fafésűre, hiszen segítségével megszelídíthetitek a szálló hajat.

Forrás:
flickr/Jari Schroderus

Még több víz!

Ha már megesett a baj, akkor se essetek kétségbe. Egy kis vízzel orvosolható a probléma. Vizezzétek be a kezeteket és simítsátok át a problémás tincseket.

Hővédő termékek

A hővédő termékek nemcsak a hőtől védik a hajunkat, de remek megoldás nyújtanak a szálló haj ellen is. Ha hajszárítás után továbbra sem bírtok a tincsekkel, permetezzetek a száraz hajra hővédőt is.

Párologtató

Ez valószínűleg sosem jutna eszetekbe, de használjatok a lakásban párologtatót! Ez biztosítja a levegő megfelelő nedvességtartalmát. Ezzel elkerülhető a haj és a bőr kiszáradása is. Kettő az egyben.

Címkék: #haj #hajápolás
Ajánlott cikkek