Egyéb kategória

Hűha! Valami eltűnik az iPhone 7-ről!

Új év, új iPhone, bár a legújabb modell, az iPhone 6S még csak egy hónapja jelent meg, most egy elemző elmondta, mivel kecsegtethet a következő csúcstelefon, az iPhone 7.
vous - 2015.10.22.
Hűha! Valami eltűnik az iPhone 7-ről!

Igen, higgyétek el, szinte a fejemben hallom most a gondolataitokat, amik valahogy így hangoznak:

Mit lehet még beletenni egy ilyen telefonba? Mit tudnak javítani rajta? Miért drágább, csak mert egy alma van a hátulján?

Felejtsük el egy pillanatra ezeket a kérdéseket és összpontosítsunk a telefonra. Én nemrég váltottam iPhone-ra és igencsak megszerettem, úgyhogy kíváncsian vártam, mi az, amit még mindig lehet javítani rajta, hogy jobb, szebb, könnyebben használható legyen. Mondok is nektek néhány forradalmi változást, ami már benne lehet az Apple új készülékében, az iPhone 7-ben, és mi az, ami hiányozni fog róla.

Forrás:
giphy.com
  • Még az iPhone 6-nál is sokkal sportosabb és egyedibb külalak
  • Megszűnhet a Home gomb – igen, az egyetlen gomb az előlapján – és helyette csak a 3D Touch kijelző kerülhet előtérbe
  • Még nagyobb akkumulátor
  • Szupervékony külalak, mindössze 6 mm
  • A Touch ID teljesen más helyre kerülhet a képernyőn

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem eléggé felcsigázott ez a néhány részlet. Már alig várom a jövő szeptembert, hogy láthassuk, végül milyen lesz az iPhone 7. Anélkül az egyetlen gomb nélkül.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.