Egyéb kategória

5 gondolat, ami minden lány fején átfut egy buli másnapján

Jól ismerjük azokat a hosszú bulikat, amikor másnap reggel – jó esetben – 6-ra hazaesünk, és az első dolgunk a cipő lerúgása és a kabát magunkról való leerőszakolása után, hogy megtámadjuk az ágyat. De mégis, mit gondolunk, mikor felébredünk néhány óra alvás után? Én a következő öt dologra tippelnék!
vous - 2015.10.20.
5 gondolat, ami minden lány fején átfut egy buli másnapján

Hol a pénztárcám?

Nálam az első dolog, hogy a táskám után kapok, és megnézem, ha csak fél szemmel is, hogy mennyit költöttem. Minden ezres után reménykedem, hogy van ott még, ahonnan ez jött – mint a Shrekben –, de sokszor csalódnom kell. Már azt is előre elköltöttem, ami nálam sem volt. Ilyenkor fogadom meg, hogy legközelebb nem viszek annyi pénzt magammal és nem is költök ennyit. Majd eljön a következő buli, és kétszer annyit viszek magammal, mint legutóbb…

Forrás:
giphy.com

Kiinnám a Balatont is!

Szerintem annál szomjasabbak sosem vagyunk, mint azokon a bizonyos reggeleken. Inni kéne, igen, és ahhoz fel is kéne állni. Na jó, mindjárt felállok. Közben beszélgettek a legjobb barátnőtökkel, akinek leírjátok, milyen nagyon szomjasak vagytok. De öt perc múlva még mindig nem történik semmi. Szóval fél óra múlva KÉNYSZERBŐL feltápászkodtok, négykézláb elmásztok a konyháig, és megjutalmazzátok magatokat némi nedűvel.

Forrás:
giphy.com

Mi ez a szag?

Na, most vagy magatokról jöttök rá, vagy a körülöttetek legyeskedő – micsoda szóvicc! – bogarak ébresztenek rá titeket, hogy nem ártana lezuhanyozni. Tudom, kora reggel senkinek nincs kedve, de már itt az ideje. Fel fogtok frissülni, és csak jobb érzés illatosan és tisztán feküdni tovább az ágyban egész nap.

Forrás:
giphy.com

Talán nem kéne belenézni a telefonba…

Mindig készülnek olyan buliképek, amiket igyekszünk még magunk elől is elrejteni. Ilyenkor félve lépünk bele a galériába, nem tudjuk, mi fogad majd minket. Általában négy videó, annak fele néhány másodperces, és annyit lehet hallani belőle, hogy hogyan kell kikapcsolni a kamerát, míg a másik fele a szórakozóhely mosdójában készült, miközben a dolgotokat végeztétek. A maradék húsz szelfiről pedig inkább ne is beszéljünk, borzalom.

Forrás:
giphy.com

Anya, van húsleves?

Anya húslevesénél a világon jobb gyógyír nincsen, főleg az ilyen reggeleken. Mondjuk én általában mindent összevissza eszem ilyenkor, rántott húst csokival és krémest ketchuppal. Mint aki az utóbbi két hétben egy falatot nem evett, pedig nagyon nem ez a helyzet.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.