Egyéb kategória

Minden ki nem mondott dicséret egy kis halál!

De szexi a pasim ebben a pólóban. Annyira jó, hogy ma eljött értem munkába, nem kellett a tömegközlekedés minden kínját átélnem. Olyan jó, hogy felkeltem, és már lefőzte nekem a kávét. Gyakran gondoltok ilyesmire a párotok kapcsán? Örülök! De ki is mondjátok?
vous - 2015.10.18.
Minden ki nem mondott dicséret egy kis halál!

Úgy vettem észre, elfelejtünk bókolni. Persze, rohanó hétköznapok, zaklatott életmód, kikopik a napjainkból, eltűnik, mint egy könyvből kitépett századik oldal. Nincs időnk odavetni néhány kedves szót. Egyébként is érzem, gondolom, az elég, biztosan érzi a másik is, különben miért lennék vele, nem kell ezt ragozni.

Pedig kell. Nagyon is kell bókolni, dicsérni, szavakkal szeretni, simogatni, önbizalmat felturbózni.

Mi, emberek végtelenül egyszerűen gondolkozunk. És főleg mi, nők, ha nem kapunk elég szép szót. Mindegy, hány napja, hónapja, éve vagytok együtt a párotokkal, egy ideig ki lehet bírni, ha gondolati szinten szeretjük a másikat, de egy ponton túl elkezdünk befelé fordulni.

Nem vagyok elég jó?

Innentől pedig olyan negatív spirálba kerültök, amiből nehéz kikecmeregni. Rosszkedvűek lesztek, a párotok pedig ennek hatására szintén az lesz, és elindul a szócsata, a bántás, amiből csak sebzetten vergődve tudtok kiszállni.

Mondani kell. Nem folyton és kötelező jelleggel, csak amikor bennetek van. Amikor megszületik bennetek az érzés, a gondolat, akkor hagyjátok, hogy hang legyen belőle. Szóbeli takaró, ami bebugyolálja a másikat, amitől ragyogni kezd a szeme, és kivillan a foga a mosoly mögül.

Ha erre odafigyeltek, akkor a takaró közös lesz, a kapocs köztetek erősebb. Ti pedig boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak, mint valaha.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!